Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kies voor een jonge uitstraling
  Rate this post

  Rimpeltjes door zonschade, littekens van puistjes of acne en fijne lijntjes rondom je mond en ogen. Kleurveranderingen, oneffenheden en plooien. Of je nu wilt of niet, na je 30e levensjaar krijg je er steeds meer mee te maken: een slapper en ouder wordende huid.

  Het is nu belangrijk dat je goed voor je huid blijft zorgen om haar strakker en elastischer te maken, rimpels te vervagen en gelaatscontouren te verstrakken.

  Natuurlijke facelift
  En dat is precies wat een bindweefselmassage doet. Niet voor niets wordt de manuele verjongingskuur ook wel Natural Face Lift genoemd: een natuurlijke facelift voor je huid! De natuurlijke en stimulerende behandeling is de enige manuele techniek ter wereld die de spierspanning en de elasticiteit van de huid en het onderliggend spierweefsel herstelt. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken op het bind-, bot- en spierweefsel wordt de huid op een natuurlijke manier gelift.

  Persoonlijk behandeltraject
  De Natural Face Lifting massage verbetert, verstrakt en lift de huid. Omdat iedere huid anders is, wordt het behandeltraject per persoon vastgesteld. Ieder traject begint met een intakegesprek en bestaat vervolgens uit vijf tot vijftien behandelingen. Hoeveel behandelingen je moet ondergaan om het gewenste effect te behalen, is afhankelijk van de conditie van je huid.

  Sculptingoefeningen
  Om het maximale uit de behandeling te halen, kun je thuis sculptingoefeningen doen. Zo’n sculptingtraining kun je vergelijken met sporten voor je gelaat en het kost je slechts tien minuten per dag. Patricia Kooij-Elkhuizen leert haar cliënten de bijbehorende oefeningen aan als onderdeel van het Natural Face Lifting traject: ‘Daarnaast is er ondersteuning door middel van filmpjes. Deze filmpjes kun je bekijken door de QR-code te scannen die je krijgt bij aanschaf van een serum. Met dit serum kun je de massagegrepen goed uitvoeren zonder dat de huid te stroef of te glad aanvoelt. Ook verzorgt het serum de huid extra.’

  Een bindweefselmassage helpt bij:
  – huidveroudering
  – huidverschrompeling door celvermindering
  – droge huid
  – vette huid
  – voorbehandeling van cosmetisch-chirurgische ingrepen
  – rode gestuwde huid
  – rimpels en plooien
  – verslapte huid
  – rokershuid
  – slecht doorbloede huid
  – acne
  – couperose
  – rosacea (zonder actieve ontsteking)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply