Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kies voor jezelf, kies goede voeding
  Rate this post

  Herken je dit? Je broek zit te strak en dat leuke zomerjurkje van vorig jaar staat niet meer. Ongemerkt ben je een aantal kilo’s aangekomen en dat voelt niet goed.

  Je komt aan als je meer eet dan je lichaam nodig heeft. Er zijn vele redenen waarom we te veel eten. Het kan je afleiding geven bij verdriet, boosheid of onzekerheid. Of je kunt geen ‘nee’ zeggen tegen eten of je vindt het zonde om eten weg te gooien (en eet het zelf). Marion Zandvoort begeleidt mensen die willen afvallen. Zij werkt niet met een dieet. Wel maakt zij je bewust van wat je eet en waarom je eet zoals je eet.
  Ze deelt kennis en stelt een plan met je op, ­zodat je huidige eetpatroon verandert in een gezond en verantwoord eetpatroon. Ook krijg je inzicht in je valkuilen om te veel te eten, zodat je die in de toekomst kunt vermijden. Marion heeft ‘Voeding van de mens’ gestudeerd aan de Universiteit van Wageningen. Doordat ze is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten, kan haar begeleiding (deels) vergoed worden uit de aanvullende zorgverzekering. Kijk voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply