Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Een andere kijk op jouw klacht
  4/4 - (1 stemmen)

  Als je al langere tijd rondloopt met een bepaalde klacht, kan dat je behoorlijk irriteren. Als je de stap hebt genomen om naar je huisarts te gaan, krijg je een volgende ­teleurstelling: er is niks afwijkends te vinden, dus je staat weer buiten zonder dat het ­probleem wordt opgelost. Het is dan een goed idee om er eens op een andere manier naar te laten kijken!

  Voetreflexologie is een westerse therapievorm, gebaseerd op de eeuwenoude Egyptische en Chinese geneeskunde, en is een heel ­natuurlijke vorm van genezen. Hoe werkt het? Wanneer we gezond zijn, is er een goede energie­doorstroming in het lichaam. ­Wanneer die echter verstoord is, kan er ergens een blokkade ontstaan. Nu staan de reflexzones en -punten van de voet in verbinding met alle organen, spieren, pezen, botten en het bindweefsel. Door op de corresponderende plekken op de voet impulsen te geven, kan voetreflextherapeut Wilma Bouwhuis bijvoorbeeld de schildklier of de bijnieren weer in balans brengen. De doorbloeding verbetert, de afvalstoffen worden beter afgevoerd en het lichaam kan zichzelf weer herstellen. Het geeft rust, ­ontspanning en pijnverlichting.
  Met voetreflexologie zijn allerlei klachten te behandelen, waaronder ­menstruatieklachten, hoofdpijn, spijsverteringsklachten en ­allergieën. Voetreflexologie is daarnaast prima geschikt voor mensen die géén klachten ­hebben. In dat geval werkt de massage preventief en ter ontspanning.
  De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandeling bij Belle Corpo geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van je aanvullende pakket. Je hebt geen verwijzing van een arts nodig om een afspraak te maken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply