Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kijk weer met zelfvertrouwen in de spiegel!
  Rate this post

  Voel jij je alsof je dertig bent, maar wijst de kalender toch een andere leeftijd aan? Dat is confronterend… Wat je in de spiegel ziet, is niet de jonge vrouw die jij je van binnen voelt. Hoe zorgvuldig je je huid ook verzorgt, toch begint je huid slapper te worden en zijn de eerste rimpeltjes een feit. 

  De eeuwige jeugd: wat zou het mooi zijn als er ooit eens iets wordt uitgevonden waarmee we dat kunnen verwezenlijken. Totdat het zover is, moeten we onze toevlucht nemen tot andere manieren om de natuur een handje te helpen. En daar zijn gelukkig prachtige methodes voor, van injectables tot plastische chirurgie. Als je een ingreep overweegt, is het wél belangrijk dat je die laat doen bij een kliniek die kwaliteit levert. Het is namelijk zo dat bijvoorbeeld een ooglidcorrectie ook door een huisarts of cosmetisch arts gedaan mag worden, maar het is beter om de behandeling te ondergaan bij iemand die daarin gespecialiseerd is.Bij ATS-Kliniek werken drie specialistische artsen, waarvan twee plastisch chirurgen, die ook zijn verbonden aan het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Je kunt bij de kliniek terecht voor allerlei ingrepen: borstvergroting en -verkleining, liposuctie, buikwandcorrectie, oor-, neus-, kin- en ooglidcorrectie, en behandelingen met Botox en fillers.

  Drs. R.A.E.C. Hermens

  plastisch chirurg en medisch directeur bij ATS-kliniek in Vlijmen Specialisaties: borstoperaties (mammachirurgie), borstvergroting, liposuctie (man), ooglidcorrectie, neuscorrectie, oorcorrectie Dr. R. Hermens is binnen de ATS-kliniek de specialist op het gebied van neuscorrecties, ooglidcorrecties en borstvergrotingen. Tijdens zijn loopbaan heeft hij diverse binnen- en buitenlandse klinieken bezocht om zich verder te bekwamen op het gebied van cosmetische chirurgie. Hij is een veelgevraagd spreker op regionale en nationale congressen. Tevens is hij betrokken bij de opleiding van jonge plastisch chirurgen binnen het ziekenhuis. Dr. R. Hermens is een plastisch chirurg die gekenmerkt wordt door een menselijke benadering en toegankelijk voor de wensen van patiënten. Samen met zijn cliënt zal hij de afweging maken of de behandeling wel de juiste voor hem of haar is. Hij vindt het belangrijk dat alle medewerkers van de kliniek op eenzelfde begripsvolle wijze met patiënten omgaan. 

  Dr. R. van Dijl

  cosmetisch arts / neuroloog Specialisaties: rimpelbehandelingen, Botox en fillers, miraDry Drs. Van Dijl is sinds vele jaren als participerend arts betrokken bij -toonaangevend internationaal geneesmiddelenonderzoek. Hij is tevens sinds 1999 medisch adviseur van de Patientenvereniging voor -Dystoniepatiënten in Nederland. 

  Drs. R.J.P.M. Franken

  plastisch chirurg en medisch directeur bij ATS-kliniek in Vlijmen Specialisaties: borstoperaties (mamma-chirurgie), borstvergroting, borstlift, liposuctie, onderooglidcorrectie, tepelcorrectie en facelift Dr. R. Franken is binnen de ATS-Kliniek de specialist op het gebied van facelift, borstlift en liposuctie. Als plastisch chirurg werkt hij nauwgezet en streeft hij naar perfectionisme. Opleidingen:

  – 1992 Arts (UMC Utrecht)

  – 1994-1995 Plastic Surgery Research Fellow (Medical School, University of Louisville, Louisville, Kentucky, Verenigde Staten)

  – 1996-2001 Specialisatie Plastische Chirurgie (St. Franciscus Gasthuis, Rotterdam en UMC Utrecht). 

  Op de website Kliniekervaringen.nl scoort ATS-Kliniek gemiddeld een 9,2. Enkele reacties van cliënten: Heel fijne betrouwbare, professionele kliniek. Personeel is erg kundig en betrokken. Je wordt goed geïnformeerd en er wordt geluisterd naar jouw wensen. Op de dag van de behandeling word je goed begeleid en behandeld. Ik voelde me erg op mijn gemak. Ik ben heel blij met het resultaat. Tahnee (borstvergroting)  Bij het eerste consultgesprek krijg je duidelijke informatie over wat de behandeling inhoudt, zowel voor als na de behandeling. Bij eventuele vragen is er altijd iemand bereikbaar (telefonisch) om je vragen te beantwoorden. Nazorg is ook meer dan prima. Melissa (borstvergroting)  Na een zeer goed geslaagde buikwandcorrectie in 2015, waarbij ik uitermate tevreden was over de gehele behandeling en nazorg, heb ik ook voor mijn ooglidcorrectie onder en boven inclusief een wenkbrauwlift gekozen voor deze kliniek. En ook nu niets dan lof voor de behandeling en nazorg. Riet (ooglidcorrectie)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply