Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verder kijken dan je lijf alleen
  Rate this post

  Heb je te maken met langdurige pijnklachten? Blijvende vermoeidheid? Aanhoudend disfunctioneren? Klachten met een oncologisch ver­leden? Onverklaarde rugklachten? Ben je overal al geweest en het wordt maar niet beter, ondanks de zorg van je huisarts, fysiotherapeut of psycholoog?

  Dan ben je bij Ciran aan het goede adres. Let wel: we zeggen niet dat wij ieder probleem kunnen oplossen. Wat wij wel zeggen, is dat we met onze revalidatiebehandelingen veel tot nu toe onopgeloste klachten kunnen wegnemen – doordat we verder kijken dan jouw lijf alleen.
  Ciran is een instelling voor medisch-specialistische zorg. We zijn gespecialiseerd in de behandeling van complexe chronische klachten. Jaarlijks helpen wij ruim 4000 patiënten om snel weer te kunnen functioneren en volwaardig te participeren. We hebben inmiddels een landelijk netwerk van 350 zorgprofessionals op 19 locaties. De locatie in Utrecht is open sinds 1 maart 2017.

  Verder kijken dan het lijf
  Ciran Revalidatie kenmerkt zich door een aanpak die verder kijkt dan het lijf: we benaderen jouw klacht zowel lichamelijk als vanuit de samenhang met jouw leefomgeving en jouw geest.
  ‘De kunst van gezond zijn’ gaat over een revalidatieaanpak die anders is – en die werkt. Van alle mensen die we bij Ciran behandelen, kan ruim driekwart na acht weken weer naar buiten en meedoen. We hebben een heel concrete aanpak ontwikkeld, gericht op de samenhang tussen lijf, leefomgeving en geest. Want als die met elkaar in balans zijn, dan kun jij het ook: gezond zijn, zelfs met een blijvende ziekte of beperking. Verder kijken dan het lijf: dát is de kunst van gezond zijn!

  Samenwerkingsverbanden
  Het oplossen van jouw probleem is niet simpel; anders was het immers al lang opgelost. De oplossing die wél werkt, vraagt (onder meer) om kennis. Daarom onderhouden wij samenwerkingsverbanden met gerenommeerde kennis­instituten. Dat doen we om samen met medisch specialisten onze aanpak doorlopen te valideren en te verbeteren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply