Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘De kilo’s zijn niet belangrijk voor mij… ‘
  Rate this post

  Nou, daar stond ik dan voor de keuze. Of verder gaan met ongezond eten en nog meer aankomen. Of ­mezelf bij elkaar rapen en er wat aan doen.

  Gelukkig heb ik de juiste keuze gemaakt. Na wat googelen vond ik Fonny op internet. Gelijk heb ik gebeld en een afspraak gemaakt. Vol goede moed en strijdlust ging ik naar Fonny. Ik voelde mij meteen welkom en op mijn gemak. Nadat ze had uitgelegd hoe Cambridge in elkaar zit, was ik er gelijk uit. Dit wil ik! Want alleen red ik het niet… Het is tijd om mijn lichaam te resetten.

  De eerste week was natuurlijk erg wennen, maar zeker goed vol te houden. Ik dacht dat ik letterlijk zou omvallen van de honger. Maar dat was absoluut niet het geval. Op een gegeven moment wist ik welke producten en welke smaken ik lekker vond.
  Het resultaat was ook snel goed zichtbaar. De kilo’s vlogen eraf en ik voelde mij al snel gezonder. Na de derde week mocht ik ook ’s avonds een maaltijd bereiden met kip, kalkoen, ei, vis, tofu en veel groente. Superlekker en een moment van de dag om naar uit te kijken. Dit deed me zó goed, dat we besloten om dit iets langer toe te passen, met evengoed het gewenste resultaat.

  Cambridge Weight Plan is maatwerk en kan aan jezelf ­worden aangepast. Fonny heeft veel tips en denkt echt met je mee wat bij je past en wat goed voor je is. Wekelijks word je gewogen en dat zijn echt motiverende momenten door het zichtbare resultaat. Ook kun je op allerlei manieren contact met haar opnemen als je er even doorheen zit. Want begrijp mij goed: het is zeker niet gemakkelijk. Maar door de goede begeleiding en lekkere producten is het zeker goed vol te houden!
  Na een aantal weken was ik al zeven kilo kwijt! Maar wat belangrijker was: ik voelde mij gezonder, beter, en ik ben weer blij met mijn lichaam. Het aantal kilo’s zijn niet het belangrijkste voor mij. Als ik in de spiegel kijk, ben ik weer tevreden met mijzelf. En dat is heel wat waard.

  Ik zit nu in de laatste fase. Fonny gaat mij helpen om op gewicht te blijven en om gezond te blijven. Door een operatie is het niet mogelijk om langs te gaan bij Fonny, maar we Skypen elke week even. Zo spreken we elkaar toch persoonlijk. Dat is erg fijn.
  Aan het eind zal ik ongeveer acht tot tien kilo kwijt zijn. Net mooi! Kortom: het was de juiste keuze op het juiste moment, want ik ben wel van mening dat je erachter moet staan en dat je ervoor gaat. En met de hulp van Fonny gaat dat zeker lukken!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply