Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Je kind in zijn eigen energie
  4/4 - (1 stemmen)

  Veel ouders met kinderen die na 1990 zijn geboren, krijgen te maken met nieuwetijdskinderen. Ze passen zich steeds minder aan. Bij hen komt de ontwikkeling van de ziel steeds meer centraal te staan. Deze zielen willen niet meer vanuit gescheidenheid leven, maar vanuit eenheid.

  Deze lichtkinderen hebben grote moeite met strengheid, ego-strijd, hardheid en macht. Ze begrijpen deze maatschappij die wij hebben gecreëerd niet. Zij hebben een sterk rechtvaardigheidsgevoel; hebben moeite met mensen die zich anders voordoen dan ze werkelijk zijn. Het vragen om echt in verbinding te komen met onszelf en vandaaruit met de buitenwereld. Helaas is dat in onze maatschappij ver te zoeken. We denken vaak dat wij in contact zijn, maar dat vaak alleen met ons hoofd, en dat is niet werkelijk ‘in verbinding staan’. Wat hebben lichtkinderen nodig? Liefde, werkelijke aandacht, rust en oppassen met te veel prikkels. Maar ook duidelijkheid. Het krijgen van antwoorden, maar wel de waarheid.

  Een ondersteuning ontvangen in wie ze zijn en aarding, omdat hun energie gecentreerd moet worden in hun lichaam. Pas dan kunnen ze beter bij zichzelf en bij hun eigen rustpunt komen.
  Zo kunnen ze ook gemakkelijker met al die prikkels overweg. Door middel van energetische therapie bij Silvia de Ruiter hebben kinderen vaak profijt van het herstructureren van deze energiebalans: het reinigen van de aura en oefeningen om het zelfgenezend vermogen hierin zelf aan te sterken (ook bekend als ‘magnetiseren’). Silvia werkt graag met deze doelgroep, juist omdat een kind zo ontvankelijk is voor de energie die zij doorgeeft. Energetische therapie is een veilige, natuurlijke behandelwijze, en geeft een goede structuur in energiebalans.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply