Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Mijn kind was een stuiterbal’
  Rate this post

  Bas was niet gewoon een beetje druk. Nee, vanaf het moment dat hij ’s morgens zijn ogen open deed totdat hij ’s avonds ging slapen stuiterde hij door het huis. Zodra Bas wakker was, waren wij allemaal wakker. Even rustig zitten was er voor hem niet bij, zelfs tijdens het eten zat hij te draaien op zijn stoel.

  Niet alleen wij als gezin werden hier af en toe doodmoe van, ook op school werd er steeds vaker geklaagd over zijn korte spanningsboog en zijn drukke gedrag. We kregen allerlei ongevraagde en goed­bedoelde adviezen, maar toen iemand me zei dat ik mijn kind maar medicijnen moest geven om hem rustiger te krijgen, was voor mij de maat vol! Omdat ik de indruk had dat Bas zich zelf met zijn eigen gedrag vaak ook geen raad wist, ben ik op internet gaan zoeken en vond ik informatie over voetreflexologie. Dit sprak mij ontzettend aan en ik heb gelijk Esther van der Landen van Voetreflexpraktijk Walk of Life gebeld voor een afspraak. Inmiddels zijn we zes weken verder en ik heb een totaal ander kind! Hij zit lekkerder in zijn vel, is meer ontspannen en op school gaat het super.
  Bas zal altijd een actief kereltje blijven, maar hij heeft nu ook de rust om ergens geconcentreerd mee bezig te zijn. Hij is in balans.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply