Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kinderen en bloesemtherapie
  Rate this post

  Of het nu gaat om baby’s of pubers: ook bij nachtmerries, krampjes, concentratiestoornissen of faalangst kan de natuur, soms naast reguliere geneeskunst, maar vaak ook zonder, een uitkomst zijn!

  Kinderen zijn nog helemaal open, en reageren daarom heel snel en goed op de remedies van dr. Bach. Er zijn natuurlijk reguliere remedies en speciale kinderremedies ontwikkeld, die op diverse gebieden specifiek op kinderen gericht zijn, zoals faalangst, pesten, gepest worden, scheidingsproblemen, het niet kunnen uiten van gevoelens, het hebben van nachtmerries, schoolproblemen…
  Uiteraard wordt bij kinderen ook eerst gekeken naar de kinderen zelf en de omgeving waarin ze verkeren. Omdat ze vaak heel snel reageren op de remedies, is het nog wel eens zo dat de dosis wordt verlaagd; wat ook heel positief is, want die helpen dus ook vaak eerder dan bij volwassenen. Ook bij HSP (hooggevoeligheid) en AD(H)D zijn er diverse manieren om samen met de bloesemremedies de klachten te verminderen, waardoor de kinderen gelukkiger en rustiger worden!
  Heeft je baby last van krampjes, heb je een ‘huilbaby’, zijn er problemen met het slapen, last met tandjes krijgen, of heb je last van het borstvoeding geven of met het slapen? Er komt zoveel kijken bij kinderen.
  Wat is er dan mooier dan dat we de natuur ­kunnen inschakelen? Maar uiteraard geldt: altijd eerst naar een arts als je twijfelt, maar bloesemtherapie kan er mooi bij kan en geen kwaad, ook niet bij of naast medicatie!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply