Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kinderopvang in een huiselijke sfeer
  Rate this post

  Ben je op zoek naar betrouwbare kinderopvang waar jouw kind zich écht thuisvoelt? Zoek niet verder!

  Al ruim 20 jaar biedt Freekids plezierige en professionele kinderopvang. Op meer dan 20 locaties in Zaanstad bieden wij kinderopvang, peuteropvang en voor- en buitenschoolse opvang aan. Freekids staat voor een beroeps­matige verzorging en opvoeding van kinderen binnen een veilige en uitdagende omgeving, en is daarbij gericht op de persoonlijke ontwikkeling van kinderen in groepsverband, uitgevoerd door professionals die competent en vaardig hun vak uitoefenen.

  Bij Freekids zijn zo’n 100 gekwalificeerde en professionele pedagogisch medewerkers in dienst. Van het totaal aantal medewerkers is 90 procent al langer dan 5 jaar werkzaam bij onze organisatie en bovendien werkt 30 procent van onze medewerkers zelfs al langer dan 10 jaar voor Freekids. Onze organisatie onderscheidt zich op dit gebied van andere kinderopvangcentra. Wij zien deze cijfers, die aangeven dat onze medewerkers zich thuis voelen binnen het bedrijf, graag als compliment.

  Kinderopvang
  Voor de jongste kinderen van 0-4 jaar bieden wij in een ­huiselijke sfeer kinderopvang aan. In deze omgeving ­hebben de kinderen ruimte zichzelf te ontwikkelen, samen te spelen en veel plezier te maken. Wij bieden een prettige verblijf voor jouw kind. Onze professionals spelen in op het leeftijds- en ontwikkelniveau. Wij vinden het namelijk belangrijk om in te spelen op elke ontwikkelingsfase. Elke fase vraagt immers een specifieke benadering, en daar ligt onze kracht ook.

  Peuteropvang
  Bij Freekids Peuterspelen kunnen peuters van 2 tot 4 jaar heerlijk spelen en leren in een vertrouwde omgeving, waar de pedagogisch medewerkers de peuters alle aandacht geven die zij nodig hebben. Peuteropvang helpt kinderen in hun ontwikkeling. Op een speelse manier leren de peuters sociale vaardigheden, zoals rekening houden met elkaar, delen en samen spelen, maar ook is er aandacht voor de ­Nederlandse taal. De peuters worden verschillende activiteiten aangeboden. Er is veel aandacht voor de creatieve ontwikkeling door met de peuters te tekenen, schilderen en te knutselen. Buiten kunnen de peuters zich heerlijk uitleven. Maar ook binnen is er voldoende ruimte om te spelen in de verschillende speelhoeken.

  De coolste VSO en BSO
  Voor de schoolkinderen van 4 tot 12 jaar bieden wij de ­coolste voor- en buitenschoolse opvang aan in de Zaanstreek. Zelf bepalen wat je gaat doen voor of na school? Bij ons wordt je kind gewaardeerd en geaccepteerd zoals hij/zij is. Met het uitdagende en inspirerende programma is jouw kind bij ons in de juiste handen.

  Speelparadijzen
  Freekids onderscheidt zich van andere opvangorganisaties in Zaanstad door het aanbod van twee Freekidslocaties in Zaandam en Assendelft, die eigenlijk twee speel­paradijzen zijn voor kinderen met onder andere ­trampolines, voet­balzaal, bioscoop, jungle, knutselkamer, een echte meiden­kamer en een klimtoestel. Bij onze locatie Freekids Assendelft XL wordt in de voetbalzaal onder andere ook professionele voetballes gegeven door een ­professionele voetbaltrainer.

  Ben je geïnteresseerd in kinderopvang bij Freekids? Bel gerust voor meer informatie naar 088-1919190 of kom langs op een van de vestigingen, want een betere manier om de huiselijke en plezierige sfeer bij Freekids te proeven is er niet. Wij begroeten en ontmoeten je graag!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply