3.5/4 - (4 stemmen)
 • Kinderopvang, maar dan méér
  3.5/4 - (4 stemmen)

  MoreThanKidz is een plek waar kinderen kunnen spelen en leren onder de beste omstandigheden en in een inspirerende omgeving. Als ouder wil je werk en zorg zo goed en soepel mogelijk combineren. Bij ons draait alles om jouw kostbaarste bezit: je kind. Pas als alles voor je kind goed geregeld is, kun je met een gerust hart naar je werk. Een stukje van jouw zorg en opvoeding willen wij graag met je delen en van jou overnemen.

  ‘Zorgen’ is bij MoreThanKidz een veelomvattend begrip. MoreThanKidz wil een kinderdagverblijf zijn waar kinderen en ouders optimaal worden voorzien in hun wensen en behoeften.
  We bieden kinderopvang op maat aan. Dat betekent dat je nooit te veel betaalt. Omdat wij het belangrijk vinden dat kinderopvang voor iedereen betaalbaar blijft, zullen wij onze prijzen altijd indexeren gelijk aan het maximum uurtarief waarover de Belastingdienst de kinderopvangtoeslag berekent. Op deze manier zal de eigen bijdrage minimaal blijven.

  Persoonlijke ontwikkeling
  Elk kind is uniek. Dat is de basisgedachte van het pedagogisch beleid. De ontwikkeling van persoonlijke competenties worden daarom nauwlettend in de gaten gehouden. MoreThanKidz streeft naar een hoog kennisniveau en ervaren medewerkers die in staat zijn om condities te scheppen die aansluiten op de behoeften van het kind. Omdat ieder kind een eigen karakter heeft en zich op een eigen manier – en in een eigen tempo – ontwikkelt, staat maatwerk bij ons voorop. MoreThanKidz biedt professionele en persoonlijke aandacht, waarbij zorg, liefde en plezier centraal staan.

  Gezondheid en hygiëne
  De gebouwen zijn voorzien van een continue toevoer van schone lucht. Daarnaast besteedt MoreThanKidz extra aandacht aan hygiëne. Zo wordt het speelgoed dagelijks schoongemaakt en zorgt het schoonmaakteam voor een optimale hygiëne in het gebouw.
  Ragiomanager Nancy Appelo spreekt over MoreThanKidz als de ultieme leer- en speelomgeving voor kinderen. ‘Bij de indeling en inrichting van de gebouwen hebben we rekening gehouden met de belevingswereld van kinderen. Er is veel te ontdekken en de zintuigen worden geprikkeld. Daarnaast is ons personeelsbeleid erop gericht om zoveel mogelijk te werken met hoogopgeleide pedagogisch medewerkers. Zo willen we bijvoorbeeld kinderen gericht en spontaan uitdagen op taalgebied. Voor de groepsleiding op MoreThanKidz zijn ‘luisteren naar kinderen’, ‘kinderen in hun waarde laten’ en ‘kinderen positief benaderen’ belangrijke elementen. Bij MoreThanKidz krijgt het kind de kans om zich optimaal te ontwikkelen en leert het spelenderwijs om te gaan met andere kinderen en volwassenen. De pedagogisch medewerkers hebben in dit proces een ondersteunende, stimulerende en signalerende rol. Het gaat er bij MoreThanKidz vooral om dat kinderen zich prettig voelen. Bij MoreThanKidz is ieder kind uniek en belangrijk.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply