Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kinderopvang: meer dan opvang
  Rate this post

  Het is natuurlijk heel fijn voor jou als ouder dat je naar je werk kunt gaan en met een gerust hart je kind kunt achterlaten op de kinderopvang. Maar een kinderopvang is zoveel méér dan alleen een organisatie om jou te ontlasten. Het kan een verrijking voor de ontwikkeling van je kind zijn!

  Kinderopvang De Kinderhaven biedt, op verschillende locaties in Leiden en Alphen aan den Rijn, opvang aan kinderen in de leeftijd van 10 weken tot en met 12 jaar. Door de liefdevolle groepsinrichting, een uitdagend spel- en activiteitenaanbod en de persoonlijke aandacht van de gediplomeerde medewerkers krijgt ieder kind de mogelijkheid om zich op zijn eigen tempo te ontwikkelen.

  Liefdevolle babyopvang
  In een liefdevolle omgeving met een huiselijke sfeer krijgen de baby’s de aandacht en geborgenheid die ze nodig hebben. Baby’s hebben, zo klein als ze zijn, net zoveel behoefte aan interactie als aan verzorging. Iedere babygroep heeft zijn vaste medewerkers die een vertrouwde band met de baby’s kunnen opbouwen en precies weten wat ze nodig hebben. Zij zorgen voor een goede verdeling van 1-op-1-momenten, leuke activiteiten en vaste rituelen als eten, drinken en slapen, zodat kinderen weten wat er op een dag gebeurt.

  Peuteropvang met een plus
  Spelenderwijs ontdekken en vriendjes maken, terwijl papa en mama zorgeloos aan het werk zijn: dat is toch gaaf voor iedere peuter! In een gezellig en uitdagend ingerichte groepsruimte krijgt ieder kind de gelegenheid om, zowel met leeftijdsgenootjes als individueel, zich op zijn eigen manier te ontwikkelen en zijn talenten te ontdekken.
  Als een peuter tussen de 3 en 3,6 jaar oud is, mag hij gaan spelen bij de Peuterplusgroep. Door kinderen van deze leeftijd bij elkaar op te vangen, kunnen de medewerkers meer inspelen op de interesses van deze leeftijdsgroep. De kinderen voelen zich vaak al groot en kunnen al veel zelfstandig. Op de Peuterplusgroepen werken ze themagericht en gebruiken daarbij het educatieprogramma van Uk & Puk. Spelenderwijs bereiden de medewerkers de kinderen voor op hun spannende volgende stap: de basisschool!

  8+-BSO Matilo Leiden
  De Kinderhaven biedt op iedere opvanglocatie buitenschoolse opvang aan. Wist je dat De Kinderhaven ook een aparte 8+-BSO heeft? In het archeologisch park Matilo in Leiden is BSO Matilo gevestigd. Kinderen tussen de 8 en 12 jaar komen hier na een drukke schooldag en in de vakanties, samen met hun vrienden, chillen en gaan op onderzoek uit in Park Matilo. Dagelijks worden er activiteiten georganiseerd door de gediplomeerde medewerkers, waarbij natuur, bewegen en gezonde voeding centraal staan.

  Vrijblijvend een rondleiding?
  Ga gerust langs en proef de fijne sfeer op één van de opvanglocaties. Je bent van harte welkom! Bel 071-7600056 of maak een afspraak via de website.

  Van alle gemakken voorzien
  De Kinderhaven denkt graag mee met de ouders. De opvang biedt daarom verschillende ontzorgende services aan. Zo kan er, op aanvraag, gebruik gemaakt worden van een warmemaaltijdenservice, gaan kinderen gratis naar de kinderkapper en kunnen zij zwemlessen volgen tijdens de buitenschoolse opvang. Ouders volgen de belevenissen van hun kind(eren) gemakkelijk via een persoonlijk ouderportaal en blijven zo op de hoogte van de ontwikkeling van hun kind. Bij De Kinderhaven zijn extra opvang-, studie- of stakingsdagen altijd gratis door de ruildagen-service. De BSO-locaties zijn tijdens studie- of stakingsdagen altijd de hele dag van 7.30 tot 18.30 uur geopend.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply