Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Kinderwens? Of andere hormonale vragen? Laat je voorlichten!

  Wil je graag zwanger worden? Dan moet jij en je partner nu al met allerlei zaken rekening houden, zoals je voeding en leefstijl. Het is namelijk belangrijk dat je je lichaam optimaal voorbereidt op een baby, zodat de kans groter wordt dat je een gezonde moeder wordt van een gezond kind. De kwaliteit van jouw eicellen en het zaad van je partner is namelijk afhankelijk van vele factoren. Maar wat is nou belangrijk voor jouw situatie? 

  Care for Women is een landelijk netwerk van verpleegkundigen die gespecialiseerd zijn in de gezondheid van vrouwen in situaties waarbij hormonen hun leven beïnvloeden.   In Den Bosch kun je terecht bij Care for Women-specialiste Danielle Griesheimer.

  Als je niet vanzelf zwanger wordt, kan Danielle je hierin begeleiden. De vruchtbaarheid is een  ingewikkeld proces, en zwanger worden gaat soms niet vanzelf. Danielle kan jouw cyclus in kaart brengen en adviezen en tips geven. Danielle kan je ook helpen bij menstruele en overgangsklachten en bij anticonceptievragen.

  Praten over zaken als PMS, de overgang en alles wat daarmee te maken heeft, is voor veel vrouwen taboe. Maar erover praten is echt  nodig, zeker als je weet dat 80% van de vrouwen te maken heeft met lichamelijke en/of psychische klachten door de hormonale veranderingen, en bij 30% van de vrouwen de problemen zó extreem zijn, dat ze niet normaal kunnen functioneren. Danielle kan je adviezen geven op vier verschillende gebieden. Danielle heeft een praktijk aan huis in Wadenoijen en in Fysio­therapiepraktijk De Buitenpepers in Den Bosch.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply