1/4 - (1 stemmen)
 • Jouw kindje in beeld met een pretecho
  1/4 - (1 stemmen)

  Wil jij jouw kindje al vóór de geboorte graag zien en een idee krijgen of hij/zij op papa of mama lijkt? Laat dan een ‘pretecho’ maken! Pretecho’s zijn geen medische echo’s, maar echo’s in een ontspannen en rustige sfeer.

  Daar waar medische echo’s vaak om metingen gaan, wordt er bij een pretecho voornamelijk gekeken naar de bewegingen, mimieken en het gezichtje van je kindje. Een echo is een veilige methode om je kindje al tijdens de zwangerschap in beeld te brengen. De echo kan zowel in 2D als in 3D/4D. Bij een 2D-echo zie je het kindje in de bekende zwart-witbeelden. Je ziet eigenlijk steeds een heel dun plakje, dus een doorsnede van het kindje. De 2D-beelden worden ook meestal bij medische echo’s gebruikt. 3D-beelden zijn beelden met kleur en diepte, zodat je een realistische indruk krijgt van je ongeboren kindje. Je krijgt al echt een idee hoe je baby eruit zal zien. Lekkere bolle wangen, de neus van mama, en wie weet zien we ook al haartjes. Met 4D-echo’s is het mogelijk om bewegende beelden van het kindje in beeld te brengen.

  Verbazingwekkend realistisch
  Bij Echopraktijk Voorne-Putten gebruiken we HD Live. Dit is de meest geavanceerde echoscopische techniek voor het maken van 3D- en 4D-beelden. De methode geeft een verbazingwekkend realistische weergave van je kindje in je buik.
  Komen we er tijdens het maken van de echo achter dat de baby niet gunstig ligt voor een optimaal beeld? Dan mag je kosteloos terugkomen voor een nieuwe echo.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply