Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Jouw kindje op ontdekkingstocht
  Rate this post

  Een kinderdagverblijf is meer dan een veilige speelplek voor kinderen. Het is de plek waar kinderen tijdens het spelen andere kinderen ontmoeten en zich verder ontwikkelen. Dit biedt kinderen, naast de opvoeding thuis, iets extra’s.

  Bij Rozengeur & Maneschijn begeleiden we kinderen in de eerste belangrijke ontwikkelingsfase: een periode waarin ze gaan ontdekken, leren en een plek vinden in de wereld. Terwijl de kinderen op ontdekking zijn, combineren hun ouders het ouderschap met werk en/of studie.

  Onze kernwaarden geven aan wat wij belangrijk vinden bij de opvang van de kinderen:

  Vertrouwen
  Vertrouwde, verantwoorde zorg staat bij ons bovenaan. Door ons vaste team, de bekende omgeving, de heldere pedagogische kwaliteit en de warme huiselijkheid ervaren de kinderen plezier, rust, regelmaat en vertrouwen. Een aan ons toevertrouwd kind wordt begeleid door lieve, enthousiaste, geschoolde pedagogisch medewerksters. Samen bouwen wij een band op met kinderen en ouders.

  Plezier
  Wij gaan op een prettige, open manier om met kinderen, ouders en team. We zijn zoveel mogelijk in contact met elkaar en onze opvang is vrolijk, warm, persoonlijk en liefdevol zodat iedereen plezier heeft bij ons.

  Flexibiliteit
  Bij ons is veel mogelijk. Wij denken in oplossingen en vinden flexibiliteit, service en klantgerichtheid belangrijk. Wij hebben ruime openingstijden, denken mee bij opvang op wisselende dagen en zijn flexibel bij het ruilen van dagen of het inhalen van een ziektedag.

  Spelenderwijs ontwikkelen
  Wij spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van het jonge kind. Hier wordt gedurende de dag veel aandacht aan besteed, gericht op de leeftijd en ontwikkeling van het kind. Dit betekent bijvoorbeeld veel 1-op-1-interactie met de jongsten en uitdagende peuterplus activiteiten voor de peuters. Ook van vrij spel leren alle ukken veel. Spelen is meer dan spelen alleen. Spelenderwijs ontwikkelen draagt bij aan de groei van elk kind.

  Vitaliteit
  Wij hechten waarde aan vitaliteit en gezondheid. Dit betekent bijvoorbeeld dat er zoveel mogelijk buiten gespeeld wordt, dat we dagelijks een portie vers fruit en verse groenten aanbieden en dat er dagelijks sportieve activiteiten (beweegkriebels) plaatsvinden.

  Huiselijkheid
  Wij streven naar het bieden van een unieke, huiselijke sfeer. Het lijkt bij ons in veel opzichten op thuis en je kind zal zich snel op z’n gemak voelen in onze liefdevolle en huiselijke omgeving, waar kinderen van 0 tot 4 samen spelen en elke dag genieten van een versbereide warme maaltijd. De sfeer is goed; structuur loopt er als een rode draad doorheen. Rozengeur & Maneschijn is een warme familie, waar je graag bij wil horen.

  Opvang
  Bij Rozengeur & Maneschijn is opvang mogelijk in horizontale en verticale groepen. In de horizontale groepen spelen kinderen van dezelfde leeftijd met elkaar. Er is een groep voor de kleintjes van 0 en 1 jaar en een groep speciaal voor peuters van 2 en 3 jaar. In de verticale groepen spelen kinderen van 0 tot 4 jaar samen. Alle kinderen genieten tussen de middag van een verse, in huis bereidde, warme maaltijd.

  Locatie
  Wij zijn gevestigd in een prachtig pand waar huiselijkheid en een unieke warme sfeer voelbaar zijn. Rozengeur & Maneschijn bevindt zich naast Wageningen Campus en is uitstekend bereikbaar vanuit Wageningen, Bennekom en Ede.

  Vergoedingen
  De kosten van kinderopvang worden grotendeels vergoed door de Belastingdienst via de toeslag kinderopvang.
  Op onze website kun je exact berekenen wat de kosten zijn van kinderopvang en hoeveel kinderopvangtoeslag
  je ontvangt.

  Nieuwsgierig?
  Bel ons gerust voor het maken van een afspraak. Zo kun je vrijblijvend kennismaken en onze unieke sfeer proeven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply