Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Klaar met scheren?
  Rate this post

  Ook helemaal klaar met alle narigheid van scheren? Waxen is de oplossing. Waxen zorgt ervoor dat je je maar eens per maand (ongeveer) hoeft te ontharen, en dat de haartjes zachter en ook minder terugkomen!

  Behalve je benen en je oksels waxen, is tegenwoordig de Brazilian Wax razend populair. Een Brazilian Wax is het ontharen van de gehele schaamstreek met wax (absoluut geen striphars), waarbij eventueel een streepje haar op de venusheuvel achterblijft. Alle overige haartjes worden professioneel en hygiënisch verwijderd, op en tussen de schaamlippen en ook langs de bilnaad. Dit zorgt voor een zeer hygiënisch, babyzacht en superfris gevoel, ongeveer vier weken lang. Ingegroeide haartjes en pijnlijke pukkels behoren tot het verleden, net als harde stoppels! Een goede gespecialiseerde wax-salon zorgt voor 4 dingen:

  1. Jij voelt je op je gemak in de ruimte en met de specialist die altijd met respect behandelt.
  2. Het doet slechts minimaal pijn en je krijgt veel tips (vooraf en tijdens) om de pijn te verlichten.
  3. Hygiëne: een stokje wordt maar één keer met de huid en de wax in contact gebracht ter voorkoming van besmettingsgevaar. No double dipping!
  4. Er worden geen strips gebruikt, maar wax! De allerbeste salons gebruiken het topmerk Lycon (prijswinnaar wereldwijd).
  Geen idee welke salon goed is? Google op ‘Lycon’, bekijk reviews op Treatwell, of vraag eens aan je vriend(inn)en! Waar wacht jij nog op? Brazilian Wax is er voor jong en oud (15-80) en zowel voor dames als heren.
  Naast Brazilians kun je uiteraard ook je benen, armen, rug, gezicht en oksels laten waxen.
  Maak direct een afspraak bij Jose!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply