Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Klaar voor de start?
  Rate this post

  Minstens zo belangrijk als het goed uitvoeren van je workout, is jezelf voorbereiden op de workout. Iedereen weet dat een workout veel effectiever wordt van een warming up, omdat je spieren warm worden voor je ze belast. Het rekken en strekken van je spieren wordt hierbij alleen wel eens overgeslagen. Met het strekken van je spieren geef je juist het eerste signaal dat er inspanning aan zit te komen.

  Aan eventjes rekken zitten al allerlei voordelen. Je kunt soepeler bewegen, de kans op blessures neemt af en je hebt minder last van gespannen spieren achteraf. Maar let op: dit lukt alleen als je de bewegingen op een goede manier uitvoert. Te ver rekken of een verkeerde houding te lang vasthouden kan snel schade opleveren. De trainers van Personal Training Zuid kunnen je hier goed bij helpen, zodat je jouw spieren helpt in plaats van beschadigd.

  Een rustmoment bij het sporten
  De positieve effecten van het rekken, maken van yoga een waardevolle aanvulling op je sportschema. In yoga rek je de spieren op allerlei verschillende manieren om de stroming van je bloed te bevorderen en je spieren soepeler te maken. Daarnaast werkt yoga ook nog eens ontzettend rustgevend. Je kunt even focussen op de bewegingen, in plaats van de drukke wereld om ons heen.

  Sport gecombineerd met dans
  Bij Group Training Zuid kun je ook meedoen aan een groepsles Barré. Deze training is gebaseerd op ballet. Ballet lijkt namelijk misschien moeiteloos, maar schijn bedriegt. Iedere balletdanser zal je vertellen dat het stiekem heel erg intensief is. Dat maakt het gebruik van ballettechnieken heel erg geschikt voor een serieuze workout. Bij Barre wordt sporten met ballet gecombineerd. Je uithoudingsvermogen gaat in sprongen vooruit en je zult na een aantal lessen merken dat je houding er ook steeds beter uit gaat zien. Een balletachtergrond is niet nodig, enkel een paar sokken en de zin om te bewegen!

  Dit betekent de training bij Training Zuid voor jou!
  1. Mooie resultaten. Deze bereik je dankzij de ervaren trainers en bewezen effectieve trainingsmethoden.
  2. Het bereiken van je doelen. Word fit én verlies gewicht!
  3. Flexibiliteit. Train op de momenten dat het jóu uitkomt.
  4. Variëteit. Door het scala aan trainingsmethoden verveel jij je nooit.
  5. Privacy. Tijdens de personal training werk je in een studio met alleen drie of vier andere personal trainers.
  6. Plezier. Het werken aan een gezonde leefstijl wordt leuk!

  Wist je dat…
  …je bij Training Zuid ook op de juiste plek bent voor bootcamp, kickboksen (ook voor kids), personal training, kickboxing 18+ ladies only, Barre, en fitness voor senioren?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply