Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Klaar voor de start?
  Rate this post

  Het nieuwe jaar is net begonnen, en de meest voorkomende goede voornemens zijn weer: gezonder leven, overgewicht eraf trainen, en net even wat strakker en gespierder in ons vel zitten. Zeker nu het bij steeds meer mensen doordringt dat fitness en gezondheid voor iedereen belangrijk is en niet alleen voor de sportfanaten onder ons. Ook zie je veel vage klachten, zowel mentaal als fysiek, als sneeuw voor de zon verdwijnen ­wanneer we het lichaam regelmatig trainen en ‘in shape’ houden.

  Maar hoe pak je dit aan? Lid worden van een sportschool? Thuis gaan trainen? Mag je dan geen koolhydraten meer eten? Om vervolgens tegen de volgende waslijst aan vragen aan te lopen: ‘Wat mag ik nu nog wel eten?’, ‘Het doet pijn als ik dit doe. Klopt dat?’, ‘Voer ik de oefeningen wel goed uit?’ Al deze onduidelijkheden zijn Tom meer dan bekend en hij helpt je hier graag mee verder. Hij wil op het gebied van training, voeding en vitaliteit graag de feiten met je delen en de opkomende commerciële hypes en mythes weren.
  In zijn privésportschool, waar je wekelijks op afspraak een of meerdere keren een uur gaat trainen onder zijn begeleiding, krijg je een persoonlijk voedingsadvies, je trainingsschema wordt nauwkeurig bijgehouden en er wordt gewerkt aan je zwakke punten. Ook wordt er periodiek gemeten en gewogen voor die extra stok achter de deur. Alles met een no-nonsense en evidence-based aanpak.

  Ben jij klaar voor de start? Stuur Tom een bericht via zijn site, of neem telefonisch contact op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply