Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Klaar voor komend seizoen? Simpel!

  Het voorjaar is ingezet, en dat roept natuurlijk om een nieuwe, frisse look. Het liefst wil je daarvoor niet dagelijks uren besteden voor die spiegel, maar lekker van de zon, je familie en vrienden genieten. Gelukkig zijn er manieren om het jou gemakkelijk te maken!

  Stralende ogen
  Genieten in het zonnetje is heerlijk, en dan heb je geen zin in zorgen over je make-up. Een truc om er make-uploos toch fris uit te zien, is door je wenkbrauwen te benadrukken. Voor die perfecte boogjes hoef je echt niet elke morgen in de weer met potloden of poeders. Door je wenkbrauwen te laten verven met hennaverf, heb je de hele lente een mooie look. Deze Henna Brows blijven 1 tot 2 weken op de huid zichtbaar, en 6 weken op de haartjes. Er zijn 5 standaardkleuren die gemengd kunnen worden tot iedere denkbare tint. Laat je je wenkbrauwen tijdens de hennabehandeling ook nog epileren, dan ben je verzekerd van een verzorgde en natuurlijke lentelook.

  Een mooie en gezonde huid
  Wil je snel een mooie en gezonde huid? En wil je er vitaal en stralend uitzien, met een fris en levendig huidbeeld? Ook voor huidverbeterende behandelingen kun je bij Beleza Beauty Instituut terecht. Het instituut beschikt over een ruim assortiment behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging. Omdat iedere huid anders is, levert alleen een specifiek op jouw huid afgestemde behandeling een optimaal resultaat op.

  Tips en trends voor jouw nagels
  Geen zin in geknoei met potjes nagellak en aceton? Begrijpelijk! Maar dat betekent niet dat je met onverzorgde nagels hoeft rond te lopen. Kies bijvoorbeeld gellak voor gemakkelijk mooie nagels. Gellak is een stevige lak die tot vier weken blijft zitten zonder te beschadigen of verkleuren. En de mogelijkheden voor komend seizoen zijn eindeloos. Laat je lentegevoel zien met trends zoals doorzichtige of witte nagels. Ook voor het laten zetten van gel- en acrylnagels kun je terecht bij de salon. De French manicure blijft populair, maar dan wel met een twist. Speel met kleuren voor een spannende French manicure. Avontuurlijk aangelegd? Kies eens voor een ‘designnagel’. Logo’s, letters en prints zien we allemaal terug. Laat je creativiteit erop los!

  Huidverzorging met een ‘wauw’-effect
  Ben je op zoek naar een huidvriendelijke verzorgingslijn met een onmiddellijk ‘wauw’-effect? HydroPeptide® is de marktleider in anti-aging huidverzorging, dankzij het gebruik van meer dan 60 verschillende peptiden op klinische niveaus. Bij Beleza worden er ook nog allerlei vitale voedende elementen aan toegevoegd, zoals vitaminen, mineralen en stamcellen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply