Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Klachten aanpakken met een healing
  Rate this post

  Heb je last van lichamelijke of psychische klachten, of heb je last van een negatief denkpatroon? Wel eens aan energetische therapie door middel van een healing gedacht? Misschien niet, maar wellicht kan een healing je toch helpen!

  In en om je lichaam stroomt energie. Wanneer er een blokkade in je energieveld ontstaat, kan dat leiden tot klachten op lichamelijk, emotioneel of mentaal gebied. Door middel van een healing kun je je lichaam en energieveld in balans brengen en opladen.
  Tijdens een intake komen onder meer je klacht en het onderliggende probleem aan bod. Daarna volgt de healing. Energetisch therapeut Carla Veerman voelt goed aan wat er met je aan de hand is. Op de behandeltafel maakt ze contact met je lichaam en het energieveld om je heen. Je energie komt in een hogere frequentie, waardoor blokkades worden opgeheven en je energie in balans wordt gebracht. Hierdoor is je lichaam in staat om zichzelf te genezen. Veel cliënten ervaren tijdens de healing een tintelend gevoel in het lichaam. Ook ontstaat een diepe ontspanning of krijgen ze meer energie. Een complete sessie duurt ongeveer een uur.
  Met een healing kunnen ook ‘vastgeroeste’ patronen doorbroken worden. Omdat je in een andere energie gekomen bent, kom je weer tot rust en voel je je opgefrist, zodat je weer verder kunt met je leven.
  Carla volgde studies aura- en chakrareading aan het Centrum van Effectieve Intuïtie, en aura- en chakrahealing en reiki aan het Nederlof Centrum. Ze studeert momenteel Oosterse Filosofie en Massage.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply