Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Klachten aanpakken met Chinese geneeswijze

  Iedereen wil zich goed voelen en lekker in zijn / haar lichaam zitten. De rust om te ontspannen, het hoofd helder om te concentreren en voldoende energie om dingen te ondernemen. Dit houdt in dat je in contact staat met jezelf en je naaste omgeving. Je voelt je thuis in je eigen lijf en doet de dingen waar jij je ­lekker bij voelt.

  Bij Wu Xing wordt hier aan gewerkt vanuit de Chinese ­geneeswijze. Als energie blokkeert, dus niet doorstroomt, dan ontstaan er klachten. We gebruiken veel middelen om de energie weer te laten stromen en zo klachten te verminderen / verhelpen. Die middelen zijn acupunctuur, Qigong Tuina (Chinese massage waarbij extra energie ingebracht wordt), cupping, moxa en het werken met hamertjes.

  Aan te pakken klachten
  Klachten waarmee je terecht kunt bij Wu Xing, zijn spier- en gewrichtsklachten, burn-out, hoofdpijnen, psychische en emotionele klachten (bijvoorbeeld na trauma), moeheid en vage klachten. De behandelingen zijn ook een alternatief voor die klachten waar je ‘maar mee moet leven’. En de behandelingen kunnen ingezet worden als je wil stoppen met pijnstillers, omdat die ook niet goed zijn op langere termijn. Er is een gedeeltelijke vergoeding mogelijk vanuit de ­aanvullende verzekering.

  Tai Chi Tao
  Verder geef ik al sinds 1989 Tai Chi Tao-lessen, voor mensen die ook zelf actief willen werken aan ontspanning. In september organiseer ik een vakantieweek met Tai Chi aan de Turkse kust!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply