Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Klachten aanpakken met S.T.E.R.-therapie
  Rate this post

  Heb je te maken met bijvoorbeeld een burn-out, oververmoeidheid, migraine, stress, hartklachten, spier- en gewrichtsklachten of een huilbaby? De behandeling van deze klachten kun je goed ondersteunen met S.T.E.R.-therapie.

  S.T.E.R.-therapie is een behandelwijze die de voetreflexzonetherapie als uitgangspunt heeft, maar die over een geheel eigen identiteit beschikt. De toepassing van deze therapie leidt tot een zeer snel effect, waarin veelal verlichting en vaak verbetering in de klachten tot stand komt. De therapie doet een beroep op de kracht van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.
  S.T.E.R.-therapie is een zachte vorm van drukpuntmassage onder de voeten. Drukpuntmassage onder de voet werd al zo’n vijfduizend jaar geleden door de Chinezen toegepast en is een tijdlang ‘vergeten’ geweest, maar in het begin van de vorige eeuw herontdekten enkele Amerikaanse artsen de voetreflexzonetherapie en het nut daarvan opnieuw. De letters ‘S.T.E.R.’ staan voor ‘Stimuleren’, ‘Toevoegen’, ‘Energie’, ‘Reguleren’.
  S.T.E.R.-therapie brengt ontspanning in het hele organisme, waardoor het lichaam zich openstelt voor een behandeling. Tijdens de behandeling worden systemen op elkaar afgestemd, ­waardoor er een onbelemmerde doorstroming van energie plaatsvindt. Dat leidt tot het op­heffen van blokkades ofwel klachten. Lichaam en geest worden in balans gebracht.
  De therapie is ook prima in te zetten naast of als aanvulling op een reguliere therapie.

  Over AnKiSi RelaX

  Monique Kuipers-Braamhaar is pedicure, met bijna 30 jaar ervaring. Sinds 2008 runt ze de praktijk AnKiSi RelaX, waarin de medische zorg voor de diabetische, r­eumatische en oncologische voet centraal staat. Daarnaast is ze gecertificeerd S.T.E.R.-therapeut.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply