fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Klachten? Laat je prikken!

  De naam van haar praktijk, Apollo Acupunctuur, geeft in een notendop weer waar Francis de Ruiter voor staat. Zoals deze van oorsprong Griekse god in de mythologie een veelheid aan functies had, zo beschikt Francis door een zeer brede en veelzijdige achtergrond over een uitgebreid repertoire aan behandelmethoden. Hierdoor is zij in staat om een breed scala aan zowel fysieke als geestelijke klachten te behandelen.

  Ooit begonnen als topsporter, maakte zij de overstap naar een opleiding sporttherapie. Eenmaal werkend als sporttherapeut binnen de reguliere zorg, verruimde zij haar blik in de complementaire geneeswijzen en volgde zij opleidingen in de natuurgeneeskunde, acupunctuur en de Chinese kruiden en voedingsleer. Alsof dit niet genoeg was, heeft zij dit de afgelopen jaren uitgebreid met de Raymedy methode (een methode die lichaamsprocessen via frequenties beïnvloedt), de Hormoonfactor (een voedingsmethode) en maakt zij ‘levend bloed analyses’ (een preventieve gezondheidscontrole op basis van de kwaliteit van het bloed).
  Met deze achtergrond is Francis een allround therapeute die hiermee tegelijkertijd ook een brug slaat tussen de reguliere en complementaire geneeswijzen. Beide hebben in haar ogen hun waarde en kunnen apart of gezamenlijk worden ingezet bij klachten. Dat zij hiermee ook succesvol is, blijkt uit het feit dat zij in ­Purmerend inmiddels al zo’n vijf jaar een praktijk heeft met een zeer divers cliëntenbestand.
  Ben je benieuwd geworden of Francis je kan helpen met jouw klacht, zou je wel een preventieve gezondheidcontrole willen ondergaan om erachter te komen hoe het is gesteld met jouw gezondheid of kun je in deze tijd, waarin ‘voeding’ regelmatig ter discussie staat, wel een voedingsadvies gebruiken? Neem dan vrijblijvend contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply