Rate this post
 • Klachten? Meten is weten!
  Rate this post

  Heb je een bepaalde gezondheidsklacht en kom je er maar niet vanaf? Kan je huisarts je ook niet verder helpen?Je wil werken aan de oorsprong van de klacht; niet alleen symptomen bestrijden. Advies krijgen over gezonde voeding. Een meting met de Asyra Bioresonantie biedt ondersteuning op zowel fysiek als emotioneel gebied. Investeren in je gezondheid is de beste investering in jezelf!

  De meting is niet belastend en geschikt voor jong en oud. Zelfs baby’s kunnen getest worden. Met Asyra Bioresonantie kun je ook een allergie of intolerantie behandelen. Soms kunnen bepaalde voedingsmiddelen de klachten namelijk verergeren. Het is te vergelijken met het zoeken naar de zwakste schakel in een ketting. Door deze schakel in het lichaamsveld te versterken, wordt de hele ketting sterker. Het reinigen van het lichaam ondersteunt de behandeling en geeft direct al meer energie. Anna Engel besteedt ook aandacht aan stralingsbelasting door GSM, UMTS, wifi enzovoort. Straling is overal om ons heen. We kunnen ook niet meer zonder mobiel of internet. Diverse, soms vage, klachten kunnen duiden op stralingsbelasting. Een eenvoudige test geeft duidelijkheid. Kijk voor meer informatie op de website. Je kunt ook bellen of mailen. Een onderdeel van de behandeling kan oor­acupunctuur, kleuren- en geluidtherapie zijn. Wil je het gratis antistress-geluidsfragment beluisteren om jezelf weer in balans te brengen, stuur dan je aanvraag via de contactpagina van www.praktijkamplitude.nl.
  De meeste aanvullende verzekeringen ver­goeden de therapie geheel of gedeeltelijk. Een meting en behandeling met Asyra Bio­­r­esonantie brengt weer balans in je leven!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply