Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Klachten? Meten = weten!
  Rate this post

  Als je te maken hebt met een bepaalde klacht of aandoening, is de kans groot dat je lichaam uit balans is geraakt door een verstoring of blokkade. Je wil werken aan de oorsprong van de klacht, en niet alleen symptomen bestrijden. Dat kan met Asyra Bioresonantie!

  Een meting met de Asyra Bioresonantie biedt ondersteuning op zowel fysiek als ­emotioneel gebied.
  De meting is niet belastend en is geschikt voor jong en oud. Zelfs baby’s kunnen getest worden. Met Asyra Bioresonantie kun je ook een allergie of intolerantie behandelen. Soms ­kunnen bepaalde voedingsmiddelen de klachten verergeren. Het is te vergelijken met het zoeken naar de zwakste schakel in een ketting. Door deze schakel in het lichaamsveld te versterken, wordt de hele ketting sterker.
  Het reinigen van het lichaam ondersteunt de behandeling en geeft direct al meer energie. Anna Engel van Natuurgeneeskundige praktijk Amplitude besteedt ook aandacht aan stralingsbelasting door GSM, UMTS, WiFi enzovoort. ­Straling is overal om ons heen: we kunnen ook niet meer zonder mobiel of internet. Diverse, soms vage, klachten kunnen duiden op stralingsbelasting. Een eenvoudige test geeft duidelijkheid. Anna adviseert de Floww-producten® die straling positief benutten voor het welzijn van mens en dier.
  Een onderdeel van de behandeling kan oor­acupunctuur, kleuren- en geluidstherapie zijn. Wil je het gratis antistress-geluidsfragment beluisteren om jezelf weer in balans te brengen? Stuur dan je aanvraag via de contactpagina van www.praktijkamplitude.nl.
  Een meting en behandeling met Asyra ­Bioresonantie brengt weer balans in je leven!
  De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden de therapie geheel of gedeeltelijk. Kijk op de website voor meer informatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply