Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Klachten? Een test geeft duidelijkheid!
  Rate this post

  Je wil werken aan de oorsprong van je klacht, en niet alleen symptomen ­bestrijden. Je wilt advies krijgen over ­gezonde voeding. Investeren in je gezondheid is de beste investering in jezelf!

  Een meting met de Asyra Bioresonantie biedt ondersteuning op zowel fysiek als emotioneel gebied. De meting is niet belastend en geschikt voor jong en oud. Zelfs baby’s kunnen getest worden. Met Asyra Bioresonantie kun je ook een allergie of intolerantie behandelen. Soms kunnen bepaalde voedingsmiddelen namelijk de klachten verergeren.
  Je kunt het vergelijken met het zoeken naar de zwakste schakel in een ketting. Door deze schakel in het lichaamsveld te versterken, wordt de hele ketting sterker. Het reinigen van het lichaam ondersteunt de behandeling en geeft direct al meer energie. Anna Engel besteedt ook aandacht aan stralingsbelasting door GSM, UMTS, WiFi enzovoort. Straling is overal om ons heen. We kunnen ook niet meer zonder mobiel of internet. Diverse, soms vage, klachten kunnen duiden op stralingsbelasting. Een eenvoudige test geeft duidelijkheid. Anna adviseert de Floww-producten®, die straling positief ­benutten voor het welzijn van mens en dier. Een onderdeel van de behandeling kan oor­acupunctuur, kleuren- en geluidtherapie zijn. De meeste aanvullende verzekeringen vergoeden de therapie geheel of gedeeltelijk. Een meting en behandeling met Asyra ­Bioresonantie brengt weer balans in je leven! Kijk voor meer informatie op de website. Je kunt ook bellen of mailen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply