Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Klachten? Weg ermee!
  Rate this post

  Innersence is een praktijk die ernaar streeft om de mens in zijn geheel te behandelen, zowel op ­lichamelijk niveau als psychisch (mentaal). Dat deze twee vaak hand in hand gaan, zien we dagelijks in de praktijk terug. Innersence is gespecialiseerd in ­Sensi-therapie en andullatietherapie.

  Bij Sensi-therapie gaan we ervan uit dat lichaam en geest in balans horen te zijn. Wanneer dit niet het geval is, kunnen er allerlei klachten ontstaan. Dit varieert van het niet lekker in je vel zitten tot ernstige klachten zoals een burn-out of migraine.
  Met Sensi-therapie maken we gebruik van verschillende behandelingen, zoals het meten van allergieën, diëten, ­ontgiften, drukpuntmassage, Holistic Pulsing en EFT ­(Emotional Freedom Techniques).

  Sensi-therapie is toepasbaar bij:
  – chronische klachten (rug, nek, schouders enzovoort)
  – overgevoeligheid
  – burn-out / depressie
  – spanningen, stress, slaapproblemen
  – migraine, hoofdpijn
  – gebrek aan zelfvertrouwen, niet lekker in je vel zitten

  Andullatietherapie
  Andullatietherapie is in Nederland een vrij nieuwe manier van pijnbestrijding. Met name in België en Duitsland wordt er al veelvuldig gebruik gemaakt van deze eenvoudige maar doeltreffende therapie.
  Je ondergaat de behandeling geheel gekleed op een andullatiematras: een comfortabel matras dat op hoog niveau trillingen en infrarood licht produceert. Tijdens deze volledige lichaamsvibratie ervaren de cellen in het lichaam (spieren, pezen, zenuwen, organen enzovoort) verschillende trillingen op verschillende frequenties. Zowel de bloedcirculatie als de lymfecirculatie wordt gestimuleerd en spieren worden gestimuleerd om zich aan te spannen en te ontspannen. Tijdens de volledig pijnloze behandeling ervaar je een aangename ontspanning. Het is wetenschappelijk aangetoond dat de klachten met 80% verminderen, dus een betere kwaliteit van leven mag verwacht worden.

  Overige diensten
  Hiernaast kun je bij Innersence ook terecht voor coachinggesprekken, pedicure (ook ambulant) en het Innersence-dieet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply