Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Mijn klanten gaan altijd blij de deur uit’
  Rate this post

  Ze voelde nooit de behoefte om ondernemer te worden, maar toch heeft ze sinds vorig jaar een succesvolle en goed draaiende salon. Tanya Christy lacht. ‘Ja, wie had dat gedacht? Maar ik vind dit zo geweldig, je helpt hier echt mensen mee. Dat geeft zoveel voldoening!’

  Door het succes van Easyslim.nu dat Tanya zelf mocht ervaren, kwam ze op het idee om zelf een apparaat aan te schaffen en een salon te beginnen. ‘Ik wilde zelf afvallen en daarvoor ging ik naar de hoofdvestiging van Easyslim.nu in Almere. Dat ging meteen heel goed. Dit was iets wat werkte en het leek me hartstikke leuk om dat zelf ook te gaan doen. Ik deed het eerst naast mijn werk. Mijn dochter, die toen nog studeerde, hielp me twee dagen in de week. Na een halfjaar heb ik mijn kantoorbaan opgezegd. Best eng hoor’, geeft ze eerlijk toe. ‘Maar ik heb er geen moment spijt van gehad. Mijn dochter was inmiddels afgestudeerd en vond een baan die aansloot bij haar studie, zodat ik er alleen voor stond. Maar de salon blijkt zo’n succes dat ik er binnenkort toch maar weer iemand bij aanneem.’

  Vertrouwen
  ‘Het is zo leuk om met al die verschillende mensen die hier komen om te gaan’, vertelt Tanya enthousiast verder. ‘Ik wist van tevoren niet dat ik vooral dat sociale aspect zo leuk zou vinden. Net als het vertrouwen van al mijn cliënten, dat vind ik ook zo bijzonder, want ze vertrouwen je heel veel toe. En ze gaan altijd blij de deur weer uit. Daar kan ik alleen maar van genieten.’

  Boksen
  Tanya maakt lange dagen, maar toch vindt ze nog tijd om na haar werk te sporten. ‘Dat vind ik heerlijk en ik mag graag nieuwe dingen leren, ik vind het fijn om me te blijven ontwikkelen. Zo heb ik jarenlang salsalessen gevolgd. Momenteel boks ik regelmatig. In het begin was ik gewoon maar een beetje aan het slaan, maar inmiddels leer ik hoe ik er kracht achter kan zetten. En yoga, dat vind ik ook heerlijk om te doen als ik even tijd heb. Dan kom ik weer helemaal tot rust.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply