Rate this post
 • Klein maar mooi
  Rate this post

  Waar kun je terecht als je een kleinere tatoeage wil, waar andere tatoeëerders wellicht hun neus voor ophalen omdat hen dat te weinig geld oplevert? Gewoon in Deventer, bij Daniëlle!

  Daniëlle zet tatoeages van allerlei groottes, maar is ­gespecialiseerd in kleinere plaatjes, teksten, symbolen en logo’s. Ze zet bijvoorbeeld namen, lijntjes en hand- of voetafdrukjes van baby’s. Maar ook bijvoorbeeld mandala’s en engeltjes zet ze, met oog voor detail. Het voordeel voor jou is dat je voor een kleinere tatoeage snel geholpen kunt worden.

  Daniëlle: ‘Het begint allemaal met het luisteren naar de klant: wat wil die? Op basis daarvan maak ik dan een ontwerp. Alles gaat natuurlijk in overleg. Ik adviseer klanten ook altijd om de tijd te nemen om erover na te denken, want een tatoeage is iets voor het leven, dus je moet er voor 100% achter staan. Verder vind ik het belangrijk dat klanten zich bij mij op hun gemak voelen. Ze zitten er tenslotte, afhankelijk van de grootte van de tatoeage, een paar uur bij mij in de stoel. Het is bij mij gezellig, en er is koffie of thee.’

  Kijk op de website voor allerlei voorbeelden van tatoeages die Daniëlle gezet heeft.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply