Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kleren maken de vrouw!
  Rate this post

  Je wilt er goed uitzien en je tegelijkertijd lekker voelen in je kleding. Bovendien vind je het fijn om niet altijd met de massa mee te waaien, maar wél stijlvol en modieus voor de dag te komen, met oog voor duurzaamheid en betaalbaarheid. Waar vind je nou kleding die daaraan voldoet?

  Bij FIND kun je terecht voor tweedehands en vintage dameskleding in allerlei prijsklassen, van klassiek tot trendy, in maat 34 tot 46. Het aanbod in merk- en designerkleding komt van klanten die gebruikte kleding hebben ingebracht. Elk kledingstuk blijft gedurende 8 weken in de winkel. Daarna wordt die teruggegeven aan de aanbieder, of gedoneerd aan Kledingbank Maxima in Sappemeer.

  Maar FIND is ook gewoon een gezellige winkel waar je lekker op je gemak kunt rondneuzen onder het genot van koffie of thee, zonder dat er van je verwacht wordt dat je iets koopt. Hou de Instagram- en Facebookpagina in de gaten voor nieuwe items!

  Meer dan alleen kleding
  FIND biedt alles voor een complete outfit, met behalve kleding ook mutsen, sjaals, schoenen en laarzen, tassen, sieraden en brillen. Zo kun je op één adres terecht voor een complete outfit!

  Een greep uit de merken
  King Louie, Blutsgeschwister, Froy & Dind, Girbaud, Sarah Pacini, Claudia Sträter, MarcCain, Cambio, Oska, Sissy Boy, Bellerose, Humanoid, Save the Queen, Maison Scotch, Woman by Earn, JapanTKY

  Festivals
  FIND heeft in juni meegedaan aan de modeshow van het Fair Fashion Festival. Dit festival vond plaats in het Stadslab Groningen op het voormalige Suikerunieterrein. Ook deed FIND mee aan de winkelroute van het Sustainable Moments Festival (SuMoFest), dat van eind september tot begin oktober plaatsvond in allerlei winkels in de stad.

  ‘Klein en gezellig’
  Haast iedere keer dat ik langskom, vind ik wel één of meerdere dingen waar ik blij van word! Uniek, goede kwaliteit en duurzaam. Het is er klein en gezellig, maar dat wat er hangt is zorgvuldig uitgezocht. Daardoor is er, hoe klein ook, tóch voldoende ruimte en licht om prettig te kunnen winkelen. – Annemieke

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply