Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Kleren maken de vrouw!

  Jij weet als geen ander hoe kleding jouw humeur kan beïnvloeden. Als je je mooi voelt en je kleding ­comfortabel zit, dan voel je je mooi en zelfverzekerd en dat straal je uit!

  Om helemaal aan je trekken te komen, bezoek je de winkel van Sandwich. Als je hier binnenloopt, zie je gelijk dat je hier op de juiste plek bent. Je ogen worden ­getrakteerd op de huidige zomerkleuren en prints.

  ‘Hollandse’ maten
  Bij ons vind je heerlijk zittende casual kleding voor iedere dag, van natuurlijke stoffen en met een perfecte pasvorm. Oók voor een iets gewaagdere, opvallende jurk voor dat bijzondere feest slaag je geheid. Sandwich is een uniek merk in de modebranche, want alle kleding wordt in eigen huis (Nederland) ontworpen. Hierdoor is Sanwich in staat om de maten af te stemmen op het figuur van de Nederlandse vrouw. De maatvoering gaat van 34 tot en met 44. Dit is voor veel vrouwen een verademing en dat begrijpen ze bij Sandwich helemaal!

  Net en comfortabel tegelijk
  De kleding van Sandwich zorgt ervoor dat je weinig moeite hoeft te doen om er ongecompliceerd gekleed uit te zien. Je kunt er bijvoorbeeld mee naar de supermarkt, maar ook perfect gestyled naar het theater. Hiermee maakt Sandwich het mogelijk dat net(tere) kleding tegelijker­tijd comfortabel zit. Tijdloze basics kun je moeiteloos combineren met seizoenstoppers. Oude en nieuwe collecties zijn bovendien goed te mixen. Zo is jouw kledingkast altijd up-to-date.

  Sandwichminded advies
  De drijvende kracht in de Sandwichwinkels is het team met ‘Sandwichminded’ verkoopadviseuses. Zij staan altijd met styling- en kleuradvies voor je klaar en zijn precies op de hoogte van de nieuwste trends. Dit geeft de winkels nét dat stukje extra.

  Harmonie is schoonheid

  Al sinds 1981 presenteert Sandwich collecties met veel aandacht voor detail en een zeer herkenbare signatuur. Kleding die elke dag kan worden gedragen. Sandwich biedt ontelbare combinatiemogelijkheden, want samen is beter en harmonie is schoonheid.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply