Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kleuren helen!
  Rate this post

  Paars, blauw en goud beschermen jou, brengen je moed en zelfvertrouwen. Koper brengt nieuwe energie en creatieve oplossingen. Smaragd groen begeleidt jou in alle vormen van heling. Dat is wat verschillende ­aartsengelen voor jou kunnen betekenen, maar hoe gaat dat in zijn werk?

  Engelen zijn archetypen die buiten de verschillende dimensies bestaan. Je kunt ze zien als de meesterprogrammeurs van het hoofdprogramma dat wij kennen als het heelal. Door hun begeleiding, en in overeenstemming met de goddelijke wil, kunnen de creatieve energiesystemen van een individu of groep positief beïnvloed worden. Dit kan op een fysiek, emotioneel, psychisch of spiritueel niveau.

  Aartsengelen
  Bijzonder machtige engelen die ons helpen, en aan het hoofd staan van de beschermengelen, zijn de aartsengelen. Door de eeuwen heen heeft het geloof in engelen een onderdeel uitgemaakt van de spirituele zoektocht van de mensheid. Verwijzingen naar engelen zijn in elke religie en cultuur te vinden. Interesse in engelen groeit dagelijks en hun liefdevolle, ondersteunende aanwezigheid is onmiskenbaar voor gevoelige volwassenen en kinderen en voor diegenen die innerlijke rust en vrede zoeken. Wanneer je getraumatiseerd bent geraakt, kan het troost bieden om te weten dat je er niet alleen voor staat.

  Angelic Reiki
  Een krachtige hands-on healingmethode die werkt met de hoogste energieën uit het engelenrijk om zodanig ontspanning, balans, genezing en bewustzijnsverruiming te brengen heet ‘Angelic Reiki’. Het is een veilig, natuurlijk, multi-dimensionaal systeem dat een diepgaande werking heeft op fysiek, emotioneel of mentaal niveau.  Een systeem dat perfect aansluit op deze tijd waarin er veel van ons gevraagd wordt en waarin velen zich wel eens uit het veld geslagen voelen.

  Tijdens een Angelic Reiki-sessie werkt Inge Ramchandani-Groenestein van Loving Touch als behandelaar samen met energieën uit het engelenrijk. Energieën van de engelen, aartsengelen, opgestegen meesters en galactische wezens, die helpen bij het loslaten van fysieke, emotionele en karmische disbalans. Op het moment van behandelen wordt er muziek afgespeeld en middels verschillende handposities helende energie aan jou doorgegeven.

  Je komt in verbinding met jouw hoger bewustzijn en met het hier en nu. Op deze manier kan er energie stromen naar zowel zaken die voortkomen uit dit leven als ook naar zaken uit voorgaande levens.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply