Rate this post
 • Kleurenexplosie in protheselingerie
  Rate this post

  Wie denkt dat lingerie voor vrouwen met een borstprothese alleen in het wit beschikbaar is, moet zeker eens binnenlopen bij KMI Mammacare in Nieuwegein. Want daar beland je in een ware kleurenexplosie.

  Sexy rood, stijlvol zwart of modieus blauw? Vrouwen met een borstprothese zijn volwaardige vrouwen, die er ook goed en verzorgd willen uitzien.

  Met de zomer voor de deur presenteert KMI Mammacare de nieuwste collectie lingerie. Met uitzondering van het hoesje voor je prothese zijn deze BH’s niet van reguliere modellen te onderscheiden. Dit jaar zijn paars, roze, donkerblauw, zwart en rood (ideaal onder je witte blouse!) de trends. In onze winkel in Nieuwegein (tegenover het Antonius Ziekenhuis) hangen alle gerenommeerde lingeriemerken, zoals Cyell, Syll, Amoena, ABC Breastcare en Anita.

  Sport-BH’s
  Natuurlijk pak je na de borstkanker weer het sporten op. Sporten is goed voor lichaam en geest, ook nu. Met een goede sport-BH van KMI Mammacare ben je zeker van comfort en maximale bewegingsvrijheid. Wij adviseren je graag!

  BB-ruit of bloemen
  Zomer betekent ook zwembad of strand, misschien wel zwemmen, ook voor vrouwen met een borstprothese! Laat je niet hinderen door een te laag uitgesneden badpak, maar kies voor borstprothesebadkleding met een aparte cup voor je prothese.
  Anita heeft dit jaar een lijn badkleding (bikini, tankini, badkleding en pareo’s) in een stijlvol BB-ruitje. Is dat niet jouw stijl, dan is er bijvoorbeeld de badkleding van Cyell met een frisse paisley-print of de vrolijke Ibiza-style.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply