Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kleurrijk in koraal
  Rate this post

  De knallende kleur met de naam ‘Living Coral’ is dit jaar benoemd tot Pantone kleur van het jaar. De zonnige tint van koraal doet je gelijk verlangen naar eindeloze dagen aan het strand en zwoele zomeravonden. De perfecte kleur voor het aankomende seizoen dus: en dat zie je ook terug in de make-up trends.

  Oogverblindend
  Terug van (nooit echt) weggeweest: een gouden tintje op je oogleden. Niet alleen geschikt tijdens de feestdagen, maar ook gewoon op een mooie voorjaarsdag. De glinsterende deeltjes in de oogschaduw zorgen voor een oogverblindend effect als de zon je gezicht verwarmt. Natuurlijk doet een rode, roze of oranje tint het ook erg goed dit seizoen. Als je in bent voor een experiment, probeer dan eens een combinatie van deze vrolijke kleuren.

  Kleurrijke lippen
  Een koraalkleurige lip is het deze zomer helemaal. Het maakt niet uit welke vorm je kiest: mat, glanzend of een mooie ‘gloss’: alles is goed. Het voelt misschien wat onwennig, maar vanaf het klassieke rood is het eigenlijk maar een kleine stap naar de uitbundige oranje tint. Als een natuurlijke look toch meer jouw ding is, ga dan eens voor een ‘nude’ tint met een subtiele oranje ondertoon.

  Gezonde blos
  Die gezonde blos op je wangen komt je in het najaar vaak letterlijk aanwaaien. De ijzige wind zorgt voor een natuurlijke roze gloed op je gelaat. Dit voorjaar mag je blos ook volop aanwezig zijn. Kies voor een zuurstokroze of koraalkleurige poeder en breng hem royaal aan op je wangen. Tip: Neem als je naar een festival of feestje gaat ook eens je slapen mee wanneer je aan de slag gaat met rouge.

  Mooi zo!
  Bij schoonheidsinstituut Mooi zo! werken de ervaren visagisten met make-up merken van hoogwaardige kwaliteit, zoals LOOkX, RJ make-up en Make-up Studio. De collectie bestaat uit de meest zomerse koraalkleuren, natuurlijke tinten en alles er tussenin. Je kunt er terecht om opgemaakt te worden voor allerlei gelegenheden en voor een mooie bruidsmake-up. Ook worden er verschillende workshops aangeboden waar je handige make-up technieken op jezelf leert toepassen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply