Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een kloddertje roze hierrrrr…

  Je huis is jouw veilige haven, waar je je thuisvoelt en heerlijk kunt ontspannen. Het mooie is dat jij de vrije hand hebt om deze plek helemaal naar jouw smaak in te richten. Houd jij van tijdloos of stroom je liever mee met de trends? Wat je smaak ook is, de mogelijkheden zijn eindeloos!

  Workshops vol inspiratie
  Je staat te popelen om creatief aan de slag te gaan in jouw huis, maar je weet simpelweg niet hoe. Volg dan een gezellige workshop bij Linda van Summer Inside, waarbij je allerlei technieken leert en vol inspiratie weer thuiskomt. Denk aan een een workshop handlettering, kussen sjablonderen, vazen beschilderen, houten borden maken en Annie Sloan-verftechnieken. Linda is een enthousiaste en erg creatieve workshopleidster en dat werkt aanstekelijk!

  Woontrends 2017
  Dit jaar is de ‘urban jungle’ dé trend: groene tinten in je interieur, gecombineerd met ­botanische motieven en groene hang- en staplanten op elke mogelijke plek. Je meubels doen hier uiteraard aan mee: verf ze in de mooie diepgroene kleur ‘Florence’ of laat ze knallen met het okerkleurige ‘English Yellow’. De tegenhanger van de urban jungle is het lichte, rustige interieur met veel wit en pasteltinten. Combineer het lichtgrijsblauwe’Duck Egg Blue’ met de heldere wittint als ‘Pure’ en kom helemaal tot rust. Alles kan en alles mag, want het is jouw huis!

  Alle materialen mogelijk
  Bij het schilderen van meubels denk je waarschijnlijk als eerste aan houten meubels. Maar ook metaal, kunststof, textiel en zelfs muren kun je een frisse laag krijtverf geven. Hierdoor wordt het wel heel makkelijk om je huis geregeld een metamor­fose te geven zonder veel moeite, maar met altijd een trendy of juist tijdloos resultaat.

  Het kastje van oma
  Heb je wel eens je eigen meubel op­geknapt? Bijvoorbeeld het afgebladderde kastje van oma of dat superleuke tafeltje van de kringloopwinkel. Het is erg leuk om te doen, want je kunt helemaal je eigen stijl en creativiteit kwijt. En als je meubel af is, heb je een unieke blikvanger in je huis staan! Hiervoor kun je perfect de Chalk Paint® van Annie Sloan gebruiken. Deze verf met kalkachtige uitstraling is makkelijk te gebruiken en verkrijgbaar in talloze prachtige kleuren. En wat misschien wel het allermooiste is: je hoeft je meubelstuk niet eerst eindeloos te schuren en te beitsen. Je schildert direct op de ondergrond, waarna je de verflaag inwrijft met een beschermende wax. Zo kan jouw pronkstuk weer jaren mee! En als je de kleur zat bent, verf je er zo weer een andere Chalk Paint® kleur overheen. Kan het makkelijker?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply