Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘De klok is teruggezet’

  Ik heb altijd een jonge uitstraling gehad, maar de  laatste tijd merk ik dat mijn huid naast rode plekjes,  én beginnende rimpels, ook minder elastisch wordt. Het totaalpakket van een ouder en slapper wordende huid. En dat terwijl ik nog niet eens 40 ben! 

  Van nature ben ik erg ijdel, vandaar dat ik om mij heen ben gaan kijken naar mogelijkheden op het gebied van huidverjonging. Na wat rondsnuffelen op internet werd ik al een stuk wijzer. Een chemische peeling: het klinkt mij nog ietwat eng in de oren, maar de resultaten mogen er zijn volgens de ‘voor’- en ‘na’-foto’s die gepresenteerd worden.

  De praktijk die ik met zorg heb uitgezocht, is  Huidtherapie Cosmedi4U. Allereerst is er een intake-gesprek waar eigenaresse Sharmila Toekoen alle mogelijkheden met mij bespreekt. Dit is erg fijn, want zo weet ik wat ik kan verwachten. Een week later is het zover: de peeling gaat daadwerkelijk plaatsvinden! Nadat ik de behandeling ondergaan heb, krijg ik ook allemaal tips mee om het herstelproces van mijn huid zo aangenaam mogelijk te maken. Na ongeveer 3 weken is mijn huid bijna geheel hersteld, en wat zie ik!? Mijn kleine rimpeltjes zijn verdwenen, mijn huid is meer egaal, én ik zie er weer fris uit! De klok is teruggezet, en ik kan er weer jaren tegenaan.

  – Donna (37)

  Voor iedere huid een aanpak
  Er bestaan verschillende peelings voor verschillende huidproblemen. Als je bijvoorbeeld last hebt van acne of pigmentvlekken, dan zorgen de zuren in de Jessnerpeeling ervoor dat de  ontstekingen en vlekken verminderen. De TCA-peeling is een chemische peeling die een  onregelmatige huid aanpakt. De peeling ‘dwingt’ de huid om een nieuwe huidlaag aan te maken, waardoor de huid mooier en egaler wordt.

  Wist je dat?
  – De zon veroorzaakt door UV-straling meer dan 80% van de rimpels, pigmentvlekken en verminderde huidelasticiteit.

  – Het biologische proces van  huidveroudering begint vanaf ongeveer 25 jaar, en wordt vanaf 40 echt zichtbaar.

  – Een chemische peeling geeft een erg goed resultaat dat lang blijft bestaan: soms wel tot 10 jaar!

  Boost jouw huid
  Peelings zijn doeltreffend in het aanpakken van huidproblemen en het boosten van jouw huid. Een peeling stimuleert de celdeling van de huid en daardoor verbetert de structuur van de huid. Oneffenheden en kleurverschillen in de huid worden minder zichtbaar. Ook wordt er nieuw collageen aangemaakt en dat is goed nieuws, want collageen is een superstof die jouw huid elastisch en strak houdt. Voor de duidelijkheid: de peelings die je krijgt bij Huidtherapie Cosmedi4U zijn niet hetzelfde als de peelingcrèmes voor thuisgebruik die je bij de drogist koopt. De peelings bij Huidtherapie Cosmedi4U zijn veel effectiever, bevatten hoogwaardige werkstoffen en moeten bovendien door de expert worden  uitgevoerd. Zo weet je zeker dat de behandeling goed gebeurt en je het  maximale resultaat behaalt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply