Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Koester je werkelijke schoonheid
  4/4 - (1 stemmen)

  We weten allemaal, dat onze huid het grootste orgaan is. Die beschermt ons tegen schadelijke bacteriën en UV-stralen, reguleert ons lichaams­temperatuur tegen oververhitting en onderkoeling,en kan stoffen opnemen en afvalstoffen uitscheiden. Ook is de huid een van je belangrijkste communicatiezintuigen, want de huid laat je pijn, trillingen, druk, jeuk, kou, warmte en aanrakingen van anderen voelen.

  Je huid zorgt voor de aanmaak van vitamine D, die zeker niet onbelangrijk is voor de vorming van je botten, maar ook een bron is van energie. Te weinig vitamine D kan vermoeidheidsklachten geven, wat van invloed is op je dagelijks functioneren. De huid bepaalt je kwaliteit van leven! Je huid is altijd zichtbaar en maakt wie je bent. Het hebben van een huidziekte of huidafwijking heeft heel veel invloed op hoe jij je voelt. Ontevredenheid over je uiterlijk maakt je boos en vooral onzeker. Je gaat je zorgen maken over je slechte huid of je isoleren van anderen door een sterk schaamtegevoel.

  Structuurveranderingen
  De huidveroudering vertoont verschillende verschijnselen. Je gezichtscontour vervaagt, de wangen vallen in en er ontstaan wallen en plooien onder de ogen. Door de afname van de celdeling en vochtverlies verschrompelen de huidcellen, wat aan de huid goed te zien is. Je huid wordt dunner en verliest volume en spierspanning. De talgproductie neemt af, waardoor de huid vocht, glans, stevigheid en soepelheid verliest. Je huiddoorbloeding neemt af, waardoor je grauw gaat zien. De huid gaat ook allerlei oneffenheden vertonen, zoals steelwratjes, ouderdomswratten, rode adertjes en huidverkleuringen.
  Om een optimale bescherming te geven, moet de huid gezond en intact zijn. Bij beschadiging of verstoring van de huidfuncties zal je lichaam ziek worden, wat weer gevolgen heeft op het uiterlijk van je huid.
  Kortom: je huid laat zien hoe gezond je bent. Je DNA, leeftijd, leefstijl en huidverzorging bepalen je huidconditie. Leefstijl en huidverzorging zijn de enige aspecten waar jij invloed op hebt.

  Een gezondere huid
  Wil jij invloed hebben op je huid? Weet jij wat de conditie is van je huid? Wil jij ouder worden met een gezonde huid? Vind jij ouder worden niet erg, maar heb jij wel de wens om mooi oud te worden, maar je weet niet hoe? Schoonheidsspecialiste Shirly Tjon richt haar huidbehandelingen en -adviezen op het verbeteren van de micro-bloedcirculatie, het weerbaar, steviger en egaler maken van de huid. De huid wordt gezonder en gaat stralen! Zoek jij een schoonheidsspecialiste die een stapje verder gaat? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply