Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Kom in actie en geef richting aan jouw loopbaan!

  Je zit niet langer op je plek in je huidige baan, maar het lukt je maar niet om een nieuwe baan te vinden. Je hebt langdurig ziek thuis gezeten en weet niet zo goed hoe je nu de arbeidsmarkt op moet. Je weet eigenlijk niet precies wat jouw talenten zijn en waar je energie van krijgt. Allemaal zaken die ervoor kunnen zorgen dat jij niet gelukkig bent in je carrière. Wat kun je daar aan doen?

  Als je op een carrièrekruispunt in je leven staat, kan het best een uitdaging zijn om te weten welke richting je moet kiezen. Wat hulp en begeleiding is dan erg bruikbaar. Naomi Barnouw is loopbaan- én sollicitatiecoach en helpt mensen bij het (her)inrichten van hun loopbaan en geeft sollicitatieadvies. ‘Nadat ik jaren als arbeidsbemiddelaar en recruiter had gewerkt, nam ik een paar jaar geleden mijn eigen loopbaan kritisch onder de loep: ‘Ben ik gelukkig in mijn huidige baan? Waar krijg ik nou écht energie van?’ Ik besloot toen voor mezelf te beginnen als loopbaan- en sollicitatiecoach. Eerst naast mijn werk als interim-recruiter, maar inmiddels ben ik 100% werkzaam als loopbaan- en sollicitatiecoach en heb ik mijn eigen coachpratijk in Den Haag. Het geeft me ontzettend veel energie om ­mensen te begeleiden in hun loopbaan en ze verder te helpen in de richting van hun geluk!’

  ‘Ik begeleid mensen van alle leeftijden en opleidings­niveaus die hulp en advies nodig hebben bij het solliciteren. Of mensen die langdurig ziek zijn geweest en weer het arbeidsproces in willen. En ook mensen die hun loopbaan onder de loep willen nemen om erachter te komen welke kant ze op willen op de arbeidsmarkt. Bij de één zijn er alleen wat inzichten en kleine wijzigingen nodig, waardoor de huidige baan weer uitdagend wordt. De ander heeft een grote stap in een nieuwe richting nodig om weer energie te krijgen en zijn talenten te benutten. Een interessant, leerzaam en uitdagend traject waar mijn cliënten de rest van hun leven profijt van hebben’, vertelt Naomi enthousiast.

  ‘Ik merk dat mensen wat betreft hun loopbaan niet altijd touwtjes in eigen handen nemen en dat vind ik zó zonde. Er is zoveel mogelijk! Als loopbaancoach wil ik mensen motiveren zichzelf door en door te leren kennen en om in actie te komen. We gaan op zoek naar jouw drijfveren en talenten en vooral: waar krijg je energie van? Samen gaan we op zoek naar het antwoord op de essentiële vragen: Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Als je dit eenmaal weet, dan zetten we de volgende stap. Hoe vertaal je jouw loopbaandoelen naar de praktijk, zodat je de baan vindt die precies bij jou past? Als het nodig is, werken we ook aan het vergroten van het zelfvertrouwen van de cliënt. In het begeleidingstraject pas ik verschillende coachingstechnieken toe en neem ik mijn cliënt mee in de werkwijze van de recruiter en de selectietechnieken van deze tijd. Ik geloof erin dat er zoveel wél mogelijk is. Als jij goed weet wat je wilt en kunt, kun je toewerken naar werk dat bij je past, dat energie geeft en dat je gelukkig maakt!’, besluit Naomi.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply