Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kom en laat je verrassen!
  Rate this post

  Parkvilla laat kunst en cultuur beleven en is de aanbieder van filmhuisfilms, theatervoorstellingen en jaarlijks meer dan tachtig creatieve cursussen onder leiding van bevlogen docenten. Ook verzorgt Parkvilla kunsteducatie voor scholen en is het mogelijk om ruimtes te huren voor evenementen. Het is een bruisende, culturele plek voor alle leeftijden in een prachtig, monumentaal pand.

  Verhuur voor events
  In Park Rijnstroom, te midden van eeuwenoude bomen, ligt het sfeervolle cultuurcentrum Parkvilla. Parkvilla heeft vele (coronaproof) ruimtes en unieke mogelijkheden voor feesten, bruiloften, recepties, bedrijfspresentaties, relatiedagen, lezingen, workshops, culturele activiteiten of besloten theater- en filmvoorstellingen. Maar ook voor een feestelijke verjaardag kun je hier terecht. Parkvilla is in het bezit van een foyer met een buitenterras, een theater en een filmzaal.

  Creatieve cursussen
  Je creativiteit stimuleren. Van niets iets maken. Ervaringen uitwisselen of gewoon gezellig samenzijn in een mooie omgeving. Er zijn heel wat redenen te bedenken om een creatieve cursus te volgen bij Parkvilla. Nieuw is de cursus botanisch tekenen, colleges over invloedrijke regisseurs van filmkenner Rudi de Boer en bewegingslessen zoals Pilates en Vinyassa, DansPark (voor mensen met Parkinson, reuma), Moderne Dans Choreo Class en nog veel meer. Op de site www.parkvilla.nl staan ruim 80 verschillende cursussen van kleuterdans tot creatief schrijven.

  Toneelvoorstelling ‘Constellations’
  Deze voorstelling gaat over een kosmische liefde. Een geraffineerde reis vol spetterend acteerwerk. ‘Constellations’ was te zien van West End tot Broadway en van China tot Peru. Een voorstelling voor iedereen die wel eens verliefd is geweest.
  De hoofdrolspelers Britte Lagcher en Beau Schneider studeerden in 2012 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Vorig seizoen speelden zij voor het eerst samen een hoogbejaard liefdeskoppel in de toneelbewerking van de bestseller ‘Hendrik Groen’. Met 50.000 bezoekers was het de best bezochte toneelvoorstelling van het seizoen.

  WIN
  Wij mogen 2 kaarten weggeven voor de toneelvoorstelling ‘Constellations’ op donderdag 24 september 2020 om 21.30 uur. Doe mee in de verloting en mail je adresgegevens naar winactie@foryoumedia.nl onder vermelding van ‘toneelvoorstelling Constellations’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply