Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kom in beweging
  Rate this post

  En nu je toch naar de zonnestudio gaat, neem dan gelijk even een kijkje in de fitnesszaal en bij de groepslessen. Want ook dat is een goede manier om je winterdip aan te pakken. Ook al lijkt die winterslaap nog steeds een aanlokkelijk idee, je voelt je immers steeds zo moe en lusteloos, toch is er nog een andere manier om je weer fitter te voelen: ga bewegen!

  Het klinkt misschien niet logisch, maar is lichaamsbeweging gaat je echt helpen die vermoeidheid te overwinnen. Door actief te gaan bewegen, maakt je lichaam het hormoon endorfine aan. Dat stofje geeft een geluksgevoel en dat is nu net iets waar jij je winterdip mee te lijf kunt gaan. Daarnaast krijg je ook nog eens energie van sporten. Je voelt je er namelijk veel fitter door en als je je fit voelt, heb je meer energie.

  Individueel en in teamverband
  Bij Sportcentrum Ursus kun je ervoor kiezen om individueel te sporten, met óf zonder een personal trainer, of samen met anderen tijdens één van de vele groepslessen.
  Voordat je je inschrijft, wordt er samen met jou een trainingsschema opgesteld dat helemaal is gericht op wat jij aankunt en wat jij wilt bereiken. Je sport helemaal op je eigen niveau en kunt zelfs ondersteuning krijgen bij het afvallen en het aanleren van een gezondere levensstijl. Dat maakt het geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of je jong of oud, sportief of juist niet sportief bent.
  Heb je nog jonge kinderen? Geen nood, want terwijl jij sport en daarna nog even heerlijk nageniet in de sauna, kan je peuter bij de oppas terecht. Elke doordeweekse ochtend is er namelijk opvang voor kinderen vanaf 6 maanden tot en met 4 jaar.
  Waar wacht je nog op? Geef die jaarlijks terugkerende dip deze winter geen kans en ga lekker sporten. Wedden dat jij nooit meer anders wil?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply