Rate this post
 • Kom in je comfortzone
  Rate this post

  Soms is het nodig dat jij voor jezelf kiest. Je moet iedere dag immers al zoveel en om al jouw taken goed te kunnen uitvoeren, mag daar best wat ontspanning ­tegenover staan. Kies voor jezelf! Bel een vriendin op, breng de kinderen naar oma, regel een vrije dag op je werk en geef je volledig over aan de verwennerijen van een spa en wellness. Dat is weer eens wat anders dan een dagje sauna.

  ‘Ik heb een heftige tijd achter de rug. Mijn man, ­kinderen en ik zouden gaan emigreren naar ons favoriete land Portugal, waar mijn man een nieuwe baan had gekregen. We waren maandenlang ontzettend druk met het regelen van allerlei zaken, wat veel stress veroorzaakte. Een paar weken voordat we daadwerkelijk naar onze nieuwe woonplaats vertrokken, ging het bedrijf waar mijn man werkte failliet. Onze droom viel in duigen, en ik ook… Alle stress van de afgelopen maanden kwam naar boven en ik kon alleen maar huilen.

  Na een week van diep verdriet zei mijn vriendin Annette: ‘Jenny, zo kan het niet langer. Wat jij nodig hebt, is totale ontspanning!’ Een dag later lagen we naast elkaar op zachte bedden in de behandelkamer en genoten we van heerlijk ontspannende en verzorgende behandelingen. Wat een weelde. Tijdens de hotstonemassage werd ik ­heerlijk gemasseerd met aromatische olie en warme ­basaltstenen, waardoor ik eindelijk weer kon aarden. De gezichtsbehandeling zorgde ervoor dat ik een uur later met een schoon en glanzend gezicht rondliep. Ik straalde helemaal: zo had ik mezelf al tijden niet meer gezien. Om het geheel af te maken, kregen we ook nog een manicure en pedicure: natuurlijk met een azuurblauwe ­nagellak om mijn liefde voor Portugal een plekje te geven. En omdat ik al maanden niet naar de kapper was geweest, liet ik me een vlotte, korte coupe aanmeten. We werden van top tot teen in de watten gelegd! Ik heb me in maanden niet zó ontspannen en verzorgd gevoeld.

  Mijn man is een week later ook naar de spa en wellness gegaan, want hij kon ook wel wat ontspanning gebruiken. We hebben onze geannuleerde emigratie een plekje kunnen geven en daar heeft deze ontspannende ervaring enorm bij geholpen. Inmiddels hebben we een abonnement genomen, zodat we nog vaker kunnen genieten van heerlijke behandelingen en een diepe ontspanning. We blijven dan wel in Nederland, maar met deze nieuwe wellnessontdekking is dat een geluk bij een ongeluk!’
  – Jenny (38) uit Amersfoort

  Wat biedt Puur Stijl?
  Een complete kapsalon voor de vrouw, een barbershop voor de man van nu, stijlvolle manicure en pedicure, professionele visagie, gezichts- en ­lichaamsbehandelingen, massages en een lounge en bar in een ontspannen sfeer. Op haargebied kun je vertrouwen op onze jarenlange ervaring, samen met de kennis van de technieken van Vidal Sassoon en Allilon en de wetenschap van het duurzame merk Davines. Wij benaderen jouw haar in zijn puurste vorm en versterken deze vorm met een lijnen- en kleurenspel. Iedere knip- en kleurbehandeling begint met een adviesgesprek, aangepast aan jouw wensen.

  Comfort Zone
  Voor de behandelingen van het gezicht, lichaam, handen en voeten heeft Puur Stijl gekozen voor het concept van het exclusieve Italiaanse merk Comfort Zone: een compleet systeem van producten voor de verzorging van de huid, het lichaam en de geest. De collectie van producten, behandelingen en rituelen is gemaakt met krachtige ingrediënten die een effectief resultaat garanderen. Comfort Zone gelooft in het werken van binnen naar buiten en van buiten naar binnen, en stimuleert een holistische, gezonde en duurzame levenstijl, gebaseerd op wetenschap en ­versterkt door passie.

  Oolaboo
  Puur Stijl werkt ook met het merk Oolaboo, waarvan de producten gebaseerd zijn op de link tussen inner & outer beauty. De producten bevatten waardevolle voedings­stoffen, waaronder Super Foodies. Die werken zowel van binnenuit als aan de buitenkant. Er is zelfs een uniek Luxury systeem met ondersteunende supplementen, om ook van binnenuit je haar en huid te voeden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply