Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kom in je kracht
  Rate this post

  Soms heeft je gezondheid een stimulans nodig. Je hebt depressieve klachten, bent vermoeid, hebt last van een te hoge bloeddruk met alle daarbij horende klachten, kunt je slecht concentreren of hebt last van stress of paniekaanvallen.

  Met verzamelpuntcorrectie, ook de therapie van de toekomst genoemd, kom je weer helemaal in je kracht te staan. Het verzamelpunt heeft onder andere invloed op uitstraling, intelligentie, gezondheid, prestaties, spiritualiteit en beslissingen. Het is zeer helder, heeft een intense energie en bevindt zich in het elektromagnetische energieveld dat elk mens omgeeft. Een verkeerde positie veroorzaakt lichte tot ernstige onevenwichtigheden in de energieverdeling in de hersenen en het zenuwstelsel, waardoor endocriene functies en hormoonwerking worden verstoord. Hierdoor wordt ook uw waarneming beïnvloed en hoe u reageert op de buitenwereld.
  Bij de geboorte bevindt dit punt zich bij de navel, maar door de ontwikkeling, die iedereen doorloopt, van baby tot volwassenheid, verschuift het punt zich naar boven. Uiteindelijk hoort het punt zich te bevinden midden op het borstbeen. Maar door allerlei factoren, zoals stress, verkeerde voeding, trauma’s, et cetera eindigt het punt vaak op een verkeerde locatie.Het herstellen van de positie is een eenvoudige procedure die in korte tijd kan worden uitgevoerd. Na de correctie ervaar je duidelijke verbeteringen in de lichamelijke en/of geestelijke situatie. Dit is de perfecte start en basis voor herstel. Verzamelpuntcorrectie is ook een uitstekende toepassing voordat iemand een therapie, operatie of andere ingreep moet ondergaan. De juiste locatie vergroot de kans op herstel bij ziekte en operatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply