Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kom je er maar niet vanaf?
  Rate this post

  In Nederland hebben zo’n 2 miljoen mensen last van een vorm van hoofdpijn. Twintig procent van alle Nederlanders, dat is 1 op de 5, heeft minstens één keer in de week hoofdpijn. Voor veel mensen zorgt hoofdpijn ervoor dat ze niet goed meer kunnen functioneren in het dagelijks leven. Medicatie, zoals aspirine, kan wellicht even uitkomst bieden, maar soms is de hoofdpijn hardnekkig. Hoofdpijnmassage is een middel om hoofdpijn te verlichten of zelfs tegen te gaan.

  Hoofdpijn is een zeer veel voorkomende klacht die heel veel verschillende oorzaken kan hebben, waaronder lichamelijke overbelasting, stress, slaaptekort, (verkeerde) voeding, te weinig vochtinname en verkeerde leefgewoonten.Hoofdpijn wordt meestal veroorzaakt door overmatige spanning in de monnikskapspier (die ligt rondom de nek op de schouders en alle pezen van de nek aanstuurt), en soms door spanning in de schouderbladen.
  Marcel Looijen heeft jarenlange ervaring in het geven van verschillende soorten massages, van ontspanningsmassages tot bindweefselmassages, en dus ook massages om hoofdpijn mee te bestrijden. Door een massage van met name de bovenkant van de schouders pakt Marcel de oorzaak van de klachten aan, en kan hij je van de hoofdpijn afhelpen. Ook migraineklachten kunnen verminderd worden door een voorhoofdmassage, zodat de klachten draaglijker worden.
  Aan elke behandeling gaat een intakegesprek vooraf, waarbij jouw klachten besproken worden, zodat Marcel een massage op maat kan aanbieden.
  De behandelingen vinden plaats in de praktijkruimte van RelaxingU, maar kunnen ook bij je thuis plaatsvinden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply