Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kom mooi de winter door
  Rate this post

  Door de gure winterwind worden je handen droog en rood en je nagels broos en barstig. Daar wil je wat aan laten doen! En ondanks dat je je benen verstopt onder dikke lagen kleding, erger je je ook aan die vervelende stoppels op je benen, die al een paar uur na het scheren weer verschijnen.

  Welk seizoen het nu is – zomer of winter – jij wilt je mooi voelen. En dat kan! Laat je nagels weer mooi maken, verwen je handen en laat je benen weer glad en zacht waxen. Naast een mooi resultaat kom je meteen helemaal tot rust en laat je alle stress los. Je voelt je weer goed, en dat straal je ook naar buiten uit. Die winterkou is ineens iets minder vervelend geworden!

  Nagelstyling
  Mooie, verzorgde handen zijn voor elke vrouw belangrijk. Bijna elke vrouw vertrouwt de verzorging van haar nagels tegenwoordig toe aan een professional. Voor het verfraaien van je nagels bestaan verschillende methodes. Welke methode het meest geschikt is voor jou, hangt af van jouw nageltype en je persoonlijke wensen. Heb je al van jezelf al mooie, lange nagels? Dan kan een professional ook een uitkomst bieden, bijvoorbeeld in de vorm van een verstevigende behandeling, of voor het lakken. Voor een nagel­stylist verandert het vak steeds in rap tempo: er komen steeds nieuwe technieken bij, waar jij als vrouw uit kan kiezen. Zo wordt nail art steeds vaker toegepast en krijgt elk paar handen een unieke verzorging. Deze winter verrijk je je nagels met rode en roze tinten: kies bijvoorbeeld voor diepproze, warmrood of prachtig paars.

  Waxen
  Waxen is oudste, natuurlijkste en meest effectieve manier van ontharen. Het is dé methode om stoppels te voor­komen: hiermee verwijder je de haarwortel. Hierdoor kun je tot wel drie weken lang genieten van gladde benen.  Wax jij regelmatig (tussen de drie en zes weken), dan  worden je haartjes op ten duur dunner en zachter.  Ook duurt het langer voordat zij weer teruggroeien.  Op sommige plekken keren haartjes bij regelmatig haxen helemaal niet meer terug. Waxen pijnlijk? Dat valt wel mee: de wax is lauwwarm, zacht, ruikt heerlijk en is vooral heel flexibel. De wax wordt in een dun laagje op de te ontharen lichaamsdelen aangebracht. Door de goede textuur en samenstelling van de wax, hecht de wax alleen aan je haartjes, en niet aan je huid. In een paar seconden omvat de wax alle haartjes, en vormt die een stevig maar flexibel laagje, dat vervolgens op een zeer snelle en vrijwel pijnloze manier wordt verwijderd.
  Bij schoonheidsspecialiste en nagelstyliste Kim van Schoonheidsspecialiste Bij Kim ben je op de goede plek voor een ontspannende schoonheidsbehandeling, waarbij jij de volle aandacht krijgt. Kim: ‘Een schoonheidsbehandeling mag nooit routine zijn.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply