Rate this post
 • Kom op een gezond gewicht!
  Rate this post

  Steeds meer mensen in Nederland krijgen te maken met overgewicht en de gevolgen hiervan. Deze gevolgen kunnen zowel lichamelijk als sociaal zijn. Denk aan diabetes type II, hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk, spataderen of negatieve reacties uit de ­omgeving. Velen hebben al pogingen gedaan om af te vallen, maar komen dan steeds weer aan: het bekende jojo-effect. Dit is teleurstellend en doet je zelfbeeld geen goed.

  Alleen al een gewichtsafname van 5 tot 10% geeft gezondheidsvoordelen. Maar hoe bereik je een blijvend resultaat? In mijn praktijk Strak-Plan kan ik je daarmee helpen. Niet door een streng dieet voor te schrijven, maar door je stap voor stap een gezondere leefstijl aan te leren. Mag je dan nooit meer iets lekkers? Dat is niet vol te houden, en dat adviseer ik dan ook niet. In Strak-Plan is ook ruimte voor iets lekkers op zijn tijd!
  Bij een gezonde leefstijl hoort ook beweging. Daardoor voel je je beter en houd je het eetplan goed vol. Je stofwisseling blijft op peil, zodat het afgevallen gewicht er ook écht af blijft. Samen zoeken we naar een manier om te bewegen die bij jou past. Je hoeft niet per se naar de sportschool; dicht bij huis zijn mogelijk­heden genoeg.

  Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent en aangesloten bij de Beroepsvereniging BGN. Graag wil ik je begeleiden in mijn praktijk aan huis.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply