Rate this post
 • Kom op jóúw manier tot rust
  Rate this post

  Ruim 1 op de 3 Nederlanders hoort gedurende zijn leven de gevreesde woorden ‘U heeft kanker’. Een klein zinnetje met grote gevolgen voor de patiënt, maar ook voor de partner, familie en vrienden. Niets is meer vanzelfsprekend. ‘Hoe doorsta ik de behandeling?’ ‘Hoe pak ik straks de draad weer op?’ Daarover kun je praten in Inloophuis Kennemerland.

  Ons inloophuis is een veilige plek voor mensen die kanker hebben of hebben gehad – én voor alle mensen in hun omgeving (partner, mantelzorger) die behoefte hebben aan begrip. Het is een plek om kracht op te doen en het gevoel te hebben dat je het niet allemaal alléén hoeft te doen. Wij lopen graag een poosje aan jouw zijde mee.
  De één wil even niets doen, voor de ander is een kop koffie en een goed gesprek met een vrijwilliger genoeg. Maar je kunt ook deelnemen aan lotgenotencontactgroepen, yoga, een zangkoor, zwemmen onder begeleiding, schilderen, bewegen, mindfulnesstraining en ga zo maar door. Binnenkort starten we ook een Kids en Tienerclub voor kinderen die in hun naaste omgeving met kanker te maken hebben.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply