fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Kom maar op met die koude maanden!

  Het wordt kouder en dat merk je direct aan je lichaam. Je huid en lippen snakken naar vochtinbrengende smeersels! Je hebt de neiging om ze lekker dik in te smeren met een vette laag vaseline of Labello. Maar wist je dat je dan eigenlijk restproducten uit benzine en olie op je huid smeert? En daar is je huid níét blij mee!

  Wat smeer jij?
  Vaseline of Labello, ofwel paraffinum Liquidum of petrolatum, is een minerale olie; een goedkoop conserveermiddel dat niets anders doet dan een luchtdicht laagje op de huid leggen. Het nadeel hiervan is dat afvalstoffen niet uit je huid naar boven kunnen komen. Je huid raakt verstopt en er ontstaat acne. Tot overmaat van ramp treedt een gewenning van de huid op. Je huid wordt lui, verliest het zelfherstellend vermogen en maakt zelf steeds minder talg aan. Na iedere smeerbeurt voelt je huid binnen no time weer droog aan en wil je opnieuw smeren met die vette crème; de vicieuze cirkel is rond!

  Kies voor 100% natuurlijk
  Wat kun je dan wél doen om jouw om vocht schreeuwende huid te verzorgen? Als natuur­kundig huidspecialist adviseer ik jou daar graag over! In mijn schoonheidssalon werken mijn team en ik uitsluitend met hoogwaardige, 100% natuurlijke huidproducten van de topmerken Aveda en Aqua Organic en Jan Marini.

  Waar wacht je nog op?
  Heb jij nog geen tijd vrijgemaakt voor jezelf naast je drukke baan, huishouden en gezin? Dan is dit hét moment om een beautybehandeling te nemen. Een verjongende fruitzuurpeeling is bijvoorbeeld een echte boost voor jouw grauwe en verdikte winterhuid!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply