Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kom uit je knop!
  Rate this post

  Veel liefdevolle mensen zwijgen nog. Ze horen wel hun hart spreken, maar verbergen nog wat ze hebben te geven. Ze stellen zich nog niet open, omdat ze dat nog als kwetsbaar ervaren. Ze zijn op zoek naar kracht om sterker op deze wereld te staan.

  Maar juist nu heeft deze wereld de kracht van vriendelijke en liefdevolle mensen nodig! Juist nu is het zo belangrijk om het leven lief te hebben en de wereld op te vrolijken. Dus stop met zwijgen; kom uit je knop! Een bloem die zich opent is kwetsbaar en tegelijkertijd ook heel krachtig. Ze geeft geur en vrolijkheid, inspireert en motiveert het leven van anderen. Deze kracht zit ook in jouw kwetsbaarheid. Zodra jij jezelf opent, zul je kracht uitstralen en een stukje van de wereld kleuren!

  Training ‘Van Ballast naar Balans’
  Wil jij jezelf graag openstellen, weer tot bloei komen en vrij vanuit je hart gaan leven? Maar is dat moeilijk voor je en loop je tegen blokkades aan die jou daarin tegenhouden? Dan heb je mogelijk eerst nog wat op te ruimen aan belemmerende overtuigingen en/of bagage uit een zeer verleden. De zevendaagse training ‘Van Ballast naar Balans’ is erop gericht om vanuit je hart te gaan leven, want dat is jouw innerlijke navigatiesysteem. Op die manier kun je zijn wie je werkelijk bent en gaan doen wat perfect bij jou past.

  Luisteren naar je gevoel
  De training maakt je bewust van jezelf, hoe je handelt en welke werking dat voor jou heeft. Je wordt je bewust van jouw verlangens en leert weer te luisteren naar je gevoel. Aangeleerde gedragspatronen die jouw gevoel belemmeren en blokkades uit een zeer verleden, ga je in deze training loslaten. Je gaat weer vertrouwen op het goede en leert om met het tegenovergestelde om te gaan, zodat je sneller kunt schakelen wanneer er situaties zijn die jij niet wenst. En het belangrijkste: je gaat je realiseren dat jouw leven om jou draait! Je eigenwaarde zal groeien en je maakt jezelf vrij van ballast, zodat je weer goed kunt balanceren op jouw pad.

  Werk aan jezelf
  In september gaat de training ‘Van Ballast naar Balans’ van start. Wil je weten of deze training bij jou past, maak dan vrijblijvend en gratis een afspraak met Anna-Martine Banga. Dan krijg je de gelegenheid om kennis te maken met haar en de energetische Touch of Matrix methode (TOM). Anna-Martine zal je eveneens laten zien welke andere tools ze kan inzetten waarmee jij jezelf weer in balans kunt brengen. Bovenal maak je kennis met haar manier van denken, ‘de kracht van de gedachte’, die de rode draad van de gehele training zal zijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply