Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Kom van die bank af!
  Rate this post

  Ook al deed je nog zo je best om je in te houden, toch is je weegschaal onverbiddelijk: die extra wijntjes en lekkere hapjes in de vakantie hebben hun sporen nagelaten. Als je dan toch wat aan je gewicht wilt doen, pak dan gelijk je conditie aan. Zo sla je twee vliegen in één klap. En het is nog leuk ook!

  Amerikaanse roots
  Bootcamp is een trainingsvorm die is overgewaaid vanuit het Amerikaanse leger. De intensieve trainingen komen voort uit het drilprogramma waarmee de soldaten fysiek en mentaal werden klaargestoomd. Het doel was: het gehele lichaam trainen om op een snelle manier maximaal resultaat te behalen. Bootcamp Zaanstreek heeft deze aanpak omgezet in een mildere trainingsmethode die voor iedere leeftijd en elk niveau geschikt is. Ook als je een blessure hebt of aan het ontzwangeren bent, kun je prima aan bootcamp doen.

  Bootcamp Zaanstreek
  De trainingen bij Bootcamp Zaanstreek vinden áltijd plaats in de buitenlucht – weer of geen weer, een stralend zonnetje of een spatje regen. Tijdens de trainingen wordt optimaal gebruik gemaakt van de omgeving: bankjes in het park, de traptreden en het mulle zand. Of je nou jong of oud bent, een doorgewinterde sporter of een beginneling, iedereen is welkom. Probeer het gewoon een keertje uit, en neem eventueel een vriendin of je partner of kind mee!

  Ervaren trainers
  Je doet gewoon mee op je eigen niveau en tempo. Bootcamptrainingen worden gegeven door twee ervaren trainers. Zij zorgen ervoor dat je de juiste aanwijzingen krijgt. Hierdoor is een bootcamptraining geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Je wordt door je trainer, én door de andere deelnemers aangemoedigd. Je wordt dus fitter, sterker en leniger, maar dan op een leuke manier!

  Wist je dat…
  …bootcamp vooral onder vrouwen erg populair is?
  …bootcamp, en allerlei andere sporten, je gelukkig maken? Tijdens het sporten maakt je lichaam gelukshormonen aan. Deze stofjes geven je een euforisch gevoel. Goed voor lichaam én geest!
  …bootcamp dé ideale work-out is? Je krijgt een betere conditie, je lichaam wordt strakker, je houding beter, je voelt je krachtiger én je werkt aan je vetverbranding!
  …bootcamp in no time afrekent met je vakantiekilo’s?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply