Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Kom volledig tot rust

  Tegenwoordig ontkom je er bijna niet meer aan: drukte. Een afspraak hier, een verplichting daar. Wij vrouwen zijn geneigd om de lat telkens hoger te leggen en veel van onszelf te vragen. De momenten die ons door deze drukke tijd heen helpen, zijn de momenten van ontspanning. Wanneer was jij voor het laatst volledig ontspannen?

  ‘Ik heb amper tijd voor rust en ontspanning’ is een veelgemaakte fout die we vaak horen. ‘Het is de kunst om tijd te maken voor een moment van rust’, zegt Gerlanda Drenth van LOFF Assen. ‘En wat is er nou heerlijker dan tot rust komen in een wellness? Je kunt een rondje sauna’s doen, ontspannen in een van de baden of uitrusten in een van de rustruimtes. Jij komt helemaal zen weer thuis. Heerlijk toch?!’

  Relax en meditatiedagen
  Heb jij je altijd al eens willen overgeven aan yoga? Kom in het hier en nu met meditatie, yoga, lekker eten, een fijne omgeving en wellness. Bij LOFF Assen kun je een plekje reserveren voor een van de One Day Retreats die volledig in het teken staan van zorg en aandacht voor jezelf. Wil je er nog een stapje bovenop doen? Met de detox en yoga dagen geef je je lichaam een volledige reset. Tijdens deze detox-yoga-dag drink je enkel zes flesjes groente- of fruitsap, kruidenthee en water. Hiermee spoel je jezelf inwendig schoon en is je lichaam beter in staat voedingsstoffen op te nemen. Je voelt je beter en energieker!

  Arrangementen
  LOFF Assen biedt verschillende arrangementen aan. Hierbij is eten en drinken inbegrepen. Kies jij bijvoorbeeld voor ‘tijd voor twee’, met een heerlijke massage van 30 minuten, een uurtje floaten en high tea? Of toch voor het heerlijke arrangement ‘me time’, waarbij de Lomi Lomi massage centraal staat en een uitgebreide gezichtsbehandeling van 90 minuten?

  Alle ingrediënten voor een totale dag van ontspanning:
  – floatrooms
  – massages
  – Finse (buiten)sauna
  – zoutsauna
  – infraroodcabine
  – voetenbad
  – oosterse hamambehandeling
  – stoomcabine
  – open-air douche
  – yoga
  – meditatie
  – pilateslessen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply